«Бізнес-ліга» з міні-футболу. «Черкасигаз» - ДФС - 4:2 (3:0)
Середа, 05 червня 2019, 09:23

1 DSC 0349

4 тур. 04 червня 2019р.. Черкаси. «Центральний стадіон»

 

«Черкасигаз» - «ДФС» – 4:2 (3:0)

Голи: Пшоно (2), Дуднік, Рибак – Старовойтов (2)

Жвавіше гру почали дефеесники і протягом 5 стартових хвилин гри перевірили на міць стійку воріт опонентів і кілька разів реакцію Коханюка. Захопившись атакувальними діями гості прогавили контрвипад газовиків, які своїм шансом скористалися на 100% (забитим голом відзначився Пшоно). Майже відразу ДФС мав шанс зрівняти рахунок, але у господарів матчу знову на висоті голкіпер.

2 DSC 0329

А на 8 хвилині гри Дуднік ударом зі штрафного збільшує перевагу своєї команди до 2 мячів. Цей гол додав впесненості «Черкасигазу» і згодом на табло вже 3:0 на їхню користь - на 13 хвилині гри. Помітно, що гості після такого старту гри дещо поникли, а тут ще почала давати про себе знати їхня коротка лава запасних. Під завісу тайму за ДФС тричі зіграв каркас воріт, який не дозволи, щоб мяч влетів у сітку.

3 DSC 0328

 

Яка розмова у перерві відбулася між гравцями ДФС, але у грі була вже зовсім інша команда – точніше склад гравців той же, а настрій зовсім інший. Гості стримавши стартовий натиск газовиків, згодом зусиллями Старовойтова скорочуюють відставання у рахунку – 3:1. Через хвилину Каланбет втратив шанс скоротити відставання у рахунку до одного гола. Але на 27 хвилині Старовойтову влучним ударом все таки вдається подарувати своїй команді надію – 3:2. Проте через 2 хвилини чи не єдина серйозна помилка у грі голкіпера ДФС Ваганова, дала змогу супернику після удару Пшона повернути перевагу у два голи – 4:2.

4 DSC 0332

До завершення гри ще було достатньо часу, щоб змінити рахунок у грі, аде у дефеесників на це не вистачало сил, а інколи і везіння, як було у випадку з ударом з гострого кута від Каланбета, коли мяч прокотився по лінії воріт, але її не перетнув. А «Черкасигаз» маючи комфортну перевагу у два мячі, завершальні 5 хвилин провів особливо не ризикуючи в атаці і більше роблячи ставку на захист.

 

ФОТОЗВІТ МАТЧУ »»»»»»»»»»»»»