«Бізнес-ліга» з міні-футболу. «Патріоти» - «Служба порятунку» - 5:3 (2:1)
Середа, 05 червня 2019, 08:26

1 DSC 0319

4 тур. 04 червня 2019 р. Черкаси. «Центральний стадіон»

«Патріоти» - «Служба порятунку» - 5:3 (2:1)

Голи: Грінько (3), Кречик (2) – Магльований (3)

Ця зустріч колег по «ремеслу» викликала підвищений інтерес. І підтвердженням того, що має бути багатообіцяючий початок гри, коли Магльовани у гостей скористався «обрізкою» суперника при організації атаки. Але вже на 3 хвилині зустрічі рахунок стає нічийним – Грінько забив свій перший гол у цій грі – 1:1.

2DSC 0310

Подальші подій на футбольному полі продемонстрували налаштованість команд завершувати кожну свою атаку забитим голом і підтверджували це створенням гольових моментів.

Поступово темп зустрічі знизився і команди вдалися до проведення не швидких атак, з ретельною їх підготовкою. На 11 хвилині гри Нуянзін О. у господарів гри мав дуже відмінний шанс виводити свою команду вперед у рахунку. А вже через хвилину у «Служби порятунку» Аджубей сильно бє по воротах Гайдамаки, але воротар реагує на цей удар. Та все ж на 15 хвилині гри рахунок на табло змінюється - у «Патріотів» важливий гол забиває Кречик. А через 1 хвилину Тарасову не вистачило кілька сантиметрів, щоб переправити шкіряну кулю у ворота суперника.

У завершальні хвилини гри в епіцентрі уваги був Панченко із «Служби порятунку», який протягом короткого відрізку часу зробив 5 ударів по воротах опонентів, але мяч так і не влетів у сітку воріт.

4 DSC 0298

Другу частину гри гості починають активно, але ледь не пропускаю гол від Тарасова зі штрафного – надійно зіграв Котолуп. На 24 хвилині гри Магльованому вдається зрівняти рахунок у грі – 2:2. І відразу команда кинулася забивати ще один гол, але сталася «обрізка» і Грінько змінює рахунок на користь своєї команди. Наступні 10 хвилин гри пройшли у цікавому протистояння, де все закінчилося голом у ворота «Служби порятунку» - 4:2. Після цього у Панченка був шанс внести інтригу у гру, але, напевне, 4 червня, то був не його день. А от у «Патріотів» з реалізацією гольових моментів було все добре і на 37 хвилині на табло – 5:2. Далі «Службі порятунку» вдалося скоротити відставання у рахунку, але далі час гри було вичерпано.

5 DSC 0291

 

ФОТОЗВІТ МАТЧУ »»»»»»»»»»»»»