«Бізнес-ліга» з міні-футболу. «Азот» - «Майфон» - 0:0
Середа, 05 червня 2019, 07:57

1 DSC 0282

4 тур. 04 червня 2019 р. Черкаси. «Центральний стадіон»

 

«Майфон» - «Азот» – 0:0

Гру команди почали дуже і дуже обережно, не поспішаючи форсувати події. По справжньому прицільний удар по воротах було зроблено на 3 хвилині гри, коли Горбинко «стріляв» по воротах «Азота», де Соколовський на удар зреагував. У відповідь азотівці провели кілька атак, але без особливих загострень все обійшлося.

На 9 хвилині зустрічі у «Майфона» Савченко виходив сам на сам з голкіпером гостей, проте мяч у сітку воріт не потрапив. А через хвилину вже Степанов біля протилежних воріт небезпечно бє по воротах Ткаченка – голкіпер парирує удар. Поступово «Азот» збільшує темп зустрічі, змушуючи майфонівців частіше часу проводити у захисті.

3 DSC 0268

 

На 15 хвилині Соколовський реагує на удар Бобінського («Майфон»). Через дві хвилини Литовченко не зміг скористатися тим, що воротар азотівців необачно далеко вийшов із воріт.

Ближче до завершення тайму команди «розбігалися» і гольових моментів біля обох воріт збільшилося, але з їх реалізацією не все було гаразд.

4 DSC 0261

На 23 хвилині гравець «Азоту», стоячи у 2 метрах від воріт, отримав мяч, але, нгапевне не очікуючи пасу, вдарив не сильно і не точно. А через 30 секунд відмінний шанс відкрити рахунок у зустрічі з’явився у Степанова, але Ткаченку вдалося відбити м’яч після удару азотівця.

5 DSC 0271

По ходу другого тайму обидві команди додають у швидкості, але це негативно впливає на ефективність проведення атак. На 35 хвилині гри Забєлов у «Азота» мав відмінний шанс відкрити рахунок у грі, а може й забивати переможний гол, але Ткаченко виграв цю дуель.

Далі футболісти збавили швидкості і здалося, що готові завершити цю гру внічию.

 

ФОТОЗВІТ МАТЧУ »»»»»»»»»»»»»