«Бізнес-ліга» з міні-футболу. «Служба порятунку» - «ДФС» – 5:0 (2:0)
Середа, 29 травня 2019, 08:49

1 DSC 0096

3 тур. 28 травня 2019. Черкаси. «Центральний стадіон»

«Служба порятунку» - «ДФС» – 5:0 (2:0)

Голи: Аджубей, Зєнков (3), Черненко

Так склалося, що для команди «Служба порятунку» це була дебютна гра на турнірі. А от для ДФС – третя гра і вже на 40 секунді зустрічі у них Мусієнко перевірив реакцію воротаря опонентів, а через хвилину не зумів влучити у ворота із зручної позиції. Загалом 4-5 хвилин гри активніше і по спортивному агресивніше провели дефеесники. Гравцям «Служби порятунку» ніяк не вдавалося налагодити командні дії. І лише з виходом на майданчик Панченка і Аджубея гра господарів гри набула гостроти.

2 DSC 0090

На 8 хвилині Таряник у ДФС виконував перспективний штрафний, але шансом відкрити рахунок у грі не скористався. Згодо поперечка воріт «Служби порятунку» рятує команду від неприємностей. Далі протягом півтори хвилини Панченко змагався із воротарем ДФС Вагановим у спритності, але переможцем вийшов голкіпер.

3 DSC 0099

Здавалося, що тайм так і завершиться без забитих голів, проте гравці «ДФС» значно послабили свою уважність, чим швидко скористався суперник і забив два голи. Таким чином ні у чому не поступаючись супернику, гості пропустили два голи.

Перші 5 хвилин другого тайму рівної гри закінчилася черговою помилкою гостей, якою скористався Зєнков – 3:0. Після цього «Служба порятунку» посилила тиск на ворота опонентів, де на перший план вийшла реакція голкіпера «ДФС» Ваганова. Господарі матчу з різних позиції «розстрілювали» ворота, але голкіпер був непорушним. При цьому гості не зуміли підтримати надійну гру свого голкіпера результативними атаками. А «Служба порятунку», маючи «довгу» лаву запасних, згодом зуміла скористатися втомленістю свого суперника і під завершення гри забити ще два мячі.

4 DSC 0125

 

ФОТОЗВІТ МАТЧУ »»»»»»»»»»»»»