«Бізнес-ліга» з міні-футболу. «Черкасигаз» - «Патріоти» – 1:1 (0:0)
Середа, 22 травня 2019, 09:44

1 DSC 1129

2 тур. 21 травня 2019. Черкаси. «Центральний стадіон»

 

«Черкасигаз» - «Патріоти» – 1:1 (0:0)

Голи: Дуднік – Тарасов

Зі стартових хвилин гри «Патріоти» цілеспрямовано побігли на штурм воріт суперника, з метою забити швидкий гол, але цього зробити їм не вдалося. Особливо завадим їм це зробити воротар господарів матчу Коханюк. Далі, вже була активна відповідь газовиків, але на інших воротах надійно грає Гайдамака.

2 DSC 1121

 

На 11 хвилині у пасиві «Черкасигазу» у пасиві було вже 5 фолів. Гості замість того, щоб змусити помилятися суперника, самі взялися фолити і на 15 хвилині по порушеннях наздогнали газовиків.

3 DSC 1132

 

За три хвилини до перерви активний у господарів Макогін впритул «розстрілював» ворота опонентів, але голкіпер і у цьому випадку грав знову надійно.

4 DSC 1141

 

На другій хвилині II тайму у «Патріотів» Майборода був близьким до успіху, але мяч після його удару влучив у стійку воріт. Далі у грі спостерігалася рівна гра, яку ледь не порушили газовики, але на 27 та 29 хвилинах вони не зуміли скористатися наданими шансами. Стало помітним, що у «Патріотів» розладилася команда гра і гравці вже мають помітно втомлений вигляд. Натомість «Черкасигаз» набрав «крейсерського» ходу і змушує Гайдамаку крутитися на воротах як «білку у колесі». Але сталося так, що на 35 хвилині зустрічі гості організували дві якісні атаки, де спочатку Коханюк не дозволив Лаврусенку відкрити рахунок у грі, але з ударом Тарасова не зумів впоратися – 0:1. Проте через 20 секунд рахунок у грі, після влучного удару Дудніка, знову був рівним.

5 DSC 1146

Кінцівку зустрічі команди провели активно, але фінальна сирена у підсумку зафіксувала закономірну нічию.

 

ФОТОЗВІТ МАТЧУ »»»»»»»»»»»»»