«Бізнес-ліга» з міні-футболу. «Майфон» - ДФС – 10:6 (3:3)
Середа, 22 травня 2019, 08:02

1 DSC 1060

2 тур. 21 травня 2019. Черкаси. «Центральний стадіон»

 

«Майфон» - ДФС – 10:6 (3:3)

Голи: Литовченко (3), Майчук (2), Савченко (3), Бобінський (2) - Каланбет (2), Мусієнко, Зубенко, Таряник (2)

Якщо для «Майфона» це була дебютна гра у літній «Бізнес-лізі», то для їхнього суперника це вже другий сезон у цих змаганнях. Тож суперники вперше зустрічалися на футбольному полі і перші пять хвилин гри пішли на знайомство та вивчення потенціалів. Крім цього після дощу газон майданчика створював деякі незручності і, відповідно, високих швидкостей не спостерігалося. У такому розміреному темпі на 5 хвилині зустрічі Литовченко відкрив рахунок у грі – 1:0.

2 DSC 1045

Через дві хвилини у ДФС по черзі мали нагоди зрівнювати рахунок Зубенко і Каланбет, але не зуміли обіграти воротаря майфонівців. Далі була атака господарів матчу і Майчук довів перевагу своєї команди до двох мячів. Такий хід подій змусив дефеесників вдатися до активних дій і протягом наступних двох хвилин Каланбет і Мусієко влучними ударами зрівнюють рахунок у зустрічі.

3 DSC 1054

П’ятихвилинне гольове затишшя на 15 хвилині зустрічі порушили гості, які завдяки влучному удару Каланбета вийшли вперед 2:3. За одну хвилину до завершення гри Таряник у ДФС в одній атаці міг забивати ще один гол, але спочатку з вигідної позиції влучив у воротаря, а потім за «Майфон» зіграла стійка воріт. А далі все було класично, як буває у таких випадках – контратака господарів поля і Ваганов був не у змозі врятувати свої ворота від неприємностей – 3:3.

4 DSC 1066

Друга половина зустрічі почалася з того, що майфонівці з максимальною увагою віднеслися до створення гольових моментів і їхньої реалізації і станом на 26 хвилину гри були вже попереду – 6:3. Згодом Зубенко повертає оптимістичну для своєї команди різницю у рахунку, але майже відразу на табло знову - 3. Та Таряник у ДФС знову вносить інтригу у зустріч – 7:5.

5 DSC 1076

Ключовою у зустрічі стала 36 хвилина зустрічі, коли майфонівці протягом однієї хвилини забили у ворота суперника два мячі і рахунок на табло став 10:5. Відіграти таку різницю у такій ситуації було майже неможливо, хоча гравці ДФС приклали до цього максимум зусиль.

 

ФОТОЗВІТ МАТЧУ »»»»»»»»»»»»»