«Бізнес-ліга» з міні-футболу. «Патріоти» - «Юрія-Фарм» – 1:2 (0:1)
Середа, 15 травня 2019, 09:17

111  DSC 0762

1 тур. 14 травня 2019. Черкаси. «Центральний стадіон»

«Патріоти» - «Юрія-Фарм» – 1:2 (0:1)

Голи: Дзюба - Тараненко О., Ольховий

11 DSC 0753

Ця гра почалася дещо несподівано – вже на першій хвилині зустрічі травму отримав голкіпер «Патріота» та й ще при цьому у їхні ворота і м’яч влетів – 0:1. На лаві запасних поки не було футболістів – запізнювалися і кілька хвилин «Юрія-Фарм» мав чисельну перевагу. Але скористатися цим не міг, та й і Нуянзін, який став на ворота, грав без помилок. Згодом до господарів матчу приєднався Лаврусенко і перевага у грі, але не у рахунку, уже на їхньому боці. Свіженький Лаврусенко через кілька хвилин після виходу на майданчик вийшов сам на сам з воротарем «Юрії-Фарму» Білецьким, а вдарив сильно і не точно. Поступово темп зустрічі зріс і Нуянзін з інтервалом у хвилину виграє дуелі спочатку у Шевченка, а потім в Ольхового.

22 DSC 0751

 

Друга частина зустрічі почалася з того, що Дзюба у «Патріота» втрачає відмінний шанс зрівняти рахунок у зустрічі – б’є по воротах сильно, але мимо воріт. У «Юрії-Фарму» гра проходить з акцентом на захисні дії і на організацію контратак. І на 26 хвилині гри така тактика дає їм позитивний результат – Ольховий збільшує перевагу своєї команди до двох голів.

44 DSC 0770

Вийшло так, що атакували господарі матчу, а забив суперник.Далі більше атакують юріяфармівці, але виходить все знову навпаки і Дзюба скорочує відставання у рахунку. Через лві хвилини Дзюба у «Патріотів» міг стати героєм матчу, але не зміг із вигідної позиції влучити у ворота. Потім Лаврусенко, Тарасов і Грінько протягом двох хвилин мали шанси і зрівнювати рахунок у матчі і виходити вперед, але дива реакції демонструє голкіпер «Юрії-Фарму» Білецький. До речі, контратаки гостей наприкінці гри також безуспішні, бо на останньому рубежі надійно грає Нуянзін.

55 DSC 0777

 

Цікавий і видовищний матч, де кожна команда заслуговувала на перемогу (а справедливою б була нічия), перервав фінальний свисток арбітра.

 

ФОТОЗВІТ МАТЧУ »»»»»»»»»»»»»