«Бізнес-ліга» з міні-футболу. «Азот» - ДФС – 7:1 (3:0)
Середа, 15 травня 2019, 08:13

11 DSC 0744

1 тур. 14 травня 2019. Черкаси. «Центральний стадіон»

«Азот» - ДФС – 7:1 (3:0)

Голи: Степанов (2), Литвиненко, автогол суперника (2), Андрейченко О., Андрейченко А. - Каланбет

22 DSC 0715

Дебютна гра команди «Азот» у літній «Бізнес-лізі» видалася переможною і багатою на забиті мячі. Щоправда на страті гри ніщо особливо не передвіщало, що гра закінчиться з таким рахунком. Стартові хвилини гри пройшли у майже рівній грі, де обидві команди робили багато не точних передач. Але вже на 5 хвилині зустрічі досвідчений Степанов у «Азота» відкриває рахунок у грі. Це додало впевненості господарям зустрічі і вони почали частіше бити по воротах суперника. У дефеесників це робити не часто виходить – у них більше роботи у захисті на чолі з воротарем Вагановим. Гості граю від оборони і Тарянику ледь не вдалося зрівняти рахунок у зустрічі, але Соколовський демонструє свою відмінну реакцію.

33 DSC 0727

Далі була чергова атака азотівців і рахунок стає 2:0. Згодом Зубенко у ДФС втрачає відмінну нагоду забити перший гол у ворота господарів матчу. Цікаво, що через 30 секунд шкіряна куля від ноги саме Зубенка влітає у сітку воріт його команди. Під завершення тайму гості могли забивати, але Таряник не зумів скористатися тим, що воротар їхніх опонентів вийшов далеко із воріт.

44 DSC 0729

Початок другої частини зустрічі почалася з виходу Мусієнка сам на сам із воротарем «Азота», якому вдалося виграти цю дуель. Далі на майданчику точилася рівна боротьба – до 30 хвилини зустрічі. «Роковими» для ДФС стали два попадання мяча, після їхніх ударів,  у каркас воріт опонентів. Майже відразу контратака суперника і Степанов влучним ударом робить вагому заявку на перемогу – 4:0.

55 DSC 0737

Дуже швидко рахунок зріс до 6:0 і у команди, яка програвала помітно «опустилися» руки. Точніше – бажання було щось змінити, але на це вже сил не було. У кінцівці зустрічі команди активізувалися і обмінялися забитими голами, встановивши остаточний рахунок у грі.    

 

ФОТОЗВІТ МАТЧУ »»»»»»»»»»»»»