«Епіцентр» влучив у «десятку»
Написав Администратор Черкаський Спорт   
Середа, 06 вересня 2017, 10:50

1е 0609

Фаворит «Епіцентр Бізнес-ліги» команда «Епіцентр» чи не вперше на турнірі грала з підвищеною мотивацією

 

«Епіцентр» «Фотоприлад» 10:0

Голи: Агарін-3, Дєдов-2, Дровольський-2, Островський, Матвієнко, Литовчак

Жовті картки: Островський – Головченко

2e200609 

Так склалося, що «Епіцентр» деякий час до звітної гри у турнірній таблиці знаходився на незвичному для себе 2 місці. Для того, щоб піднятися вище «епіцентрівцям» потрібно було вигравати у «Фотоприлада» з різницею у 10 мячів. Враховуючи той факт, що у груповому етапі матч закінчився з рахунком 5:2 не на користь «фотоприладівців» очікувалася цікава боротьба.

Але поступово все ставало на свої місця. Спочатку у заявку на гру у «Фотоприлада» було вписано лише 6 футболістів, це при тому, що у суперника було дві рівноцінні п’ятірки. А коли минула перша хвилина матчу і рахунок був 2:0 на користь господарів матчу про якусь інтригу у зустрічі можна було забути. Проте при такій ситуації Головченко двічі поспіль втрачає моменти скоротити відставання від суперника у рахунку. А от Дєдов свій шанс використовує – 3:0. Далі фортуна втретє дарує гольовий момент Головченку, але чергову дуель виграти у Іщенка йому не вдається. Після перших 10 хвилин матчу стає помітним, що «фотоприладівці» поступово «відходять» від стартового тиску суперника і все частіше гостюють на половині поля господарів матчу, щоправда дивідендів від цього не мають. Натомість «Епіцентр» свої шанси використовує на 100% – Дровольський двома влучними пострілами робить рахунок вже 5:0.

3e200609

Ще не встигли Ященко і компанія на початку другого тайму розібрати свої позиції на футбольному полі, як Агарін знову забиває гол. У відповідь Гацанюк не використовує свій гольовий шанс. Загалом «Епіцентр» давав своїм опонентам атакувати. Але «епіцентрвці» були сконцентровані на забиванні своїх 10 мячів, а захист воріт був покладений на майстерність Іщенка.

4e200609

Відверто, то у цей день складно було б зупинити «Епіцентр» у досягненні своєї мети. «Фотоприлад» боровся до останнього, але з обмеженою кількістю гравців на лаві запасних неможливо було протистояти супернику. У підсумку «Епіцентр» виграв з необхідною різницею голів.

Ященко В'ячеслав, капітан команди «Фотоприлад»

 

Раковський Олександр, гравець команди «Епіцентр»