Очікуваного «матчу-битви» не вийшло
Вівторок, 15 серпня 2017, 00:25

140817 e1

«Епіцентр» продовжив свою виграшну серію матчів у представницькому футзальному турнірі до десяти ігор

 

«Епіцентр Бізнес-ліга». II етап

«Епіцентр» «Капрі-трейд» 5:1

Голи: Когус-2, Литовченко, Матвієнко-2 Орел

Жовта картка: Матвієнко, Агарін (обидва «Епіцентр»)

140817 e2

Цей матч до свого початку зберігав певну інтригу. Багатьом учасникам турніру та глядачам було цікаво побачити чи зможе «срібний» призер першого етапу дати бій переможцю попереднього раунду.

Ще не встигли глядачі зайняти місця на трибунах, а рахунок на 1 хв. 09 сек був вже 2:0 на користь епіцентрівців. Виправданням такого старту «Капрі-трейду» могло бути запізнення на матч її лідерів Скворцова та Орла. Поки футболісти переодягалися свій шанс скоротити відставання у рахунку двічі поспіль втратив їх партнер по команді Ворона. Згодом Марущак («Капрі-трейд») втрачає свій шанс забити м’яч. А от Матвієнко біля протилежних воріт діє холоднокровно – 3:0. Тут варто зазначити, що переважно надійно граючий раніше страж воріт гостей матчу Дяк у цей день був дещо «незібраним» і у пропущених голах йому є його вина. При такому рахунку і проти такої команди «капрітрейдівцям» далі складно було налаштуватися скоротити відставання у рахунку, тим паче що наприкінці першого тайму у їхні ворота влетів ще один м’яч – 4:0.

140817 e3

Заміна воротаря у «Капрі-трейду» на Дроздецького дала свій результат – супернику вдалося у другій половині зустрічі (на початку тайму) забити лише один гол. Але здалося, що «Епіцентр» особливо і не намагався побільше забивати – вони багато комбінували, намагаючись без застосування дальньої «артилерії» забивати голи. У другому таймі гості також забили один гол. Були у них шанси ще скоротити відставання у рахунку, але як і раніше не могли реалізувати свої гольові моменти. Дещо нервовими були завершальні хвилини матчу, але арбітр зустрічі Микола Зубко і жовті карти швидко заспокоїли футболістів.  

Раковський Олександр, гравець команди «Епіцентр»

 

Скворцов Павло, тренер команди «Капрі-Трейд»

 

Детальний фотозвіт гри  https://fex.net/#!298863294047