Для міні-сенсації не вистачило сил
Вівторок, 08 серпня 2017, 22:44

080817 p1

Двічі ведучи у рахунку, «Патріоти» у підсумку зазнали у принциповому прикрої поразки

 

«Епіцентр Бізнес-ліга». 9 тур

«Патріоти» – «Юрія-Фарм» 2:4

Голи: Павловський-2 – Мачульський, Маняк, Бабенко-2

080817 p2

У цій зустрічі команді «Патріоти» потрібно було вигравати з різницею у 4 м’ячі, і у такому випадку вони потрапляли б за підсумками першого етапу змагань до першої п’ятірки команд. Сказати легко – вигравати, а чи дозволить це зробити суперник, який ще раніше гарантував собі комфортний проміжний фініш.

Гру обидві команди почали обережно, але згодом мінімальною перевагою заволоділа «Юрія-Фарм». «Патріоти» зробили ставку на контратаки. У господарів матчу спокою біля воріт суперника не давав Павловський, а у суперника Мачульський то бив потужно здалеку, то давав гострий пас. На 12 хвилині зустрічі Павловський все таки досяг своєї мети – 1:0, але через кілька секунд Бабенко встановив рівновагу. Наприкінці тайму двічі помилявся при передачі Мачульський і обидва рази Павловський не зміг цими помилками скористатися. Та всеж на перерву команди пішли при рахунку 2:1.

080817 p3

Другий тайм почався з двох поспіль пристрілочних ударів у виконанні Маняка та Мачульського, але гол забив Бабенко – 2:2. Був шанс у Нуянзіна О. допомогти команді знову вийти вперед у рахунку, але не пощастило. Поки господарі матчу транжирили свої небагаточисельні моменти «Юрія-Фарм» забивала – 2:3 і інтрига у матчі остаточно була знята з повістки дня. Стало зрозуміло, що на другому етапі змагань команди вирішуватимуть різні турнірні завдання.  

Калашник Юрій, тренер команди «Юрія-Фарм»

Нуянзін Віталій, капітан команди «Патріоти»

Детальний фотозвіт гри  https://fex.net/#!188153546540