Битва за путівку до фінальної п’ятірки
Вівторок, 01 серпня 2017, 09:19

310717 u1

Окрасою першого ігрового дня восьмого туру стало протистояння «Юрії-Фарм» та «Швидкої допомоги»

 

«Юрія-Фарм» – «Швидка допомога» 7:3

Голи: А.Бабенко–2, С.Мачульський–4, А.Гусєв – О.Білоножко–2, А.Герасименко

310717 u2

Попри кадрові негаразди – дискваліфікацію одного із лідерів команди Максима Маняка та відсутність голкіпера (місце у рамці вимушено зайняв Юрій Калашник) «Юрія-Фарм» здобула перемогу та виборола путівку до фінальної п’ятірки.

Рахунок у матчі відкрив нападник «Швидкої допомоги» Олександр Білоножко. Андрієві Бабенку вдалося відновити рівновагу – 1:1. Фармацевтам у першому таймі так і не вдалося реалізувати свою ігрову перевагу у забиті голи, натомість, гравці «Швидкої допомоги» при першій же нагоді намагалися гостро контратакувати.

310717 u3

Другий тайм вийшов над результативним – відразу вісім м’ячів побувало у сітках воріт опонентів. Відразу після перерви Сергій Мачульський класним обвідним ударом вивів вперед «Юрію-Фарм», а Андрій Бабенко результативно підтримав свого партнера по команді – 3:1.

«Швидка допомога» у боргу не залишилася – в друге у матчі відзначився Олександр Білоножко. Гольова перестрілка тривала: Гусєв та Андрій Герасименко встановили рахунок на позначці 4:3.

310717 u4

А далі був майстер-клас від Сергія Мачульського, якому вдалося розписати покер у воротах «Швидкої допомоги» та підтвердити статус кращого бомбардира «Епіцентр Бізнес-Ліги».

Сірик Сергій, капітан команди «Швидка допомога»

Калашник Юрій, тренер команди «Юрія-Фарм»

 

Детальний фотозвіт матчу  https://fex.net/#!831218011555