Зваженість перемагає емоції
Вівторок, 25 липня 2017, 07:48

240717 k1

Матч 7 туру між лідерами турнірної

таблиці «Епіцентр Бізнес-ліга» виявив переможця

 

«Капрі-Трейд» – «Юрія-Фарм» 4:2

Голи: Орел–3, Суденко – Мачульський–2

Червона картка: Маняк («Юрія-Фарм»)

240717 k2

Переможець цього протистояння мав нагоду закріпитися на другій сходинці турнірної таблиці. Налаштованість футболістів на матч відповідала статусу гри.

Перший небезпечний момент виник біля воріт «Юрія-Фарм», коли голкіпер «Капрі-Трейд» пасом рукою намагався вивести Довгого на побачення із воротарем з протилежного боку. Поступово «Юрія-Фарм» заволоділа ігровою ініціативою, але гравці цієї команди дещо багато проявили уваги до атаки, і як наслідок - прогавили небезпечну контратаку, яку Маняк змушений був зупиняти недозволеним прийомом, за що отримав червону картку. Через кілька секунд після цього моменту Орел реалізував чисельну більшість – 1:0. Гості побігли відігруватися, але в основному закінчувалося все дальніми ударами. «Капрі-Трейд» відповідав не так часто, але гостро.

240717 k3

240717 k4

Після великої перерви рахунок у матчі змушував активніше діяти «Юрію-Фарм», але суперник вміло «гасив» їхні атаки і відповідав масованими атаками. На удар Суденка відповідає гарматним «пострілом» Мачульський. Атакує «Капрі-Трейд»: спочатку м’яч після удару Довгого влучає у стійку воріт, але на добиванні холоднокровно діє Орел – 2:0. А згодом своєї мети нарешті досягає Суденко – 3:0. Здалося, що інтрига у матчі зникла. Проте влучний удар Мачульського дещо змінює ситуацію – 3:1. Тривають нервові хвилини матчу. У «Юрія-Фарм» в атаці нічого не виходить, футболісти нервують, грають на емоціях. Таким станом опонентів скористалися суперники – Орел сильним і влучним ударом у дальній лівий від воротаря кут воріт робить рахунок 4:1. З таким ходом події не погоджується Мачульський і забиває свій другий м’яч у грі, але лунає фінальний свисток, який засвідчує вкрай важливу перемогу команди «Капрі-Трейд».


Калашник Юрій, тренер команди «Юрія-Фарм»

Марущак Володимир, президент ФК «Капрі-Трейд»

 

Детальний фотозвіт гри  https://fex.net/#!746340591285