"Фотоприлад" сильніший
Вівторок, 25 липня 2017, 07:28

240717 f1

Матч сусідів по турнірній таблиці команд «Черкасигаз» і «Фотоприладу» був видовищним і цікавим

 

«Черкасигаз»  «Фотоприлад»  3:4

Голи: Дуднік, К.Агарін, Маценко – Головченко, Панасенко-2, Гацанюк

 240717 f2 

Незважаючи на те, що перед цим поєдинком у «фотоприладівців» було на 2 очки більше, ніж у суперника, фаворита зустрічі назвати було складно. Матч більш активніше розпочали «газовики», де найпомітнішим був К.Агарін. Проте першими забити м’яч у грі судилося не їм. Влучний удар вдалося здійснити Панасенку – 0:1. Згодом Гацанюк мав подвоювати перевагу своєї команди, але не вдалося.

240717 f3

У «Черкасигазу» по ходу гри до команди приєднався Маценко, що додало їм конструктивності в атаках. З іншого боку голкіпер «Фотоприладу» все частіше гостює на половинв суперника і навіть мав нагоди влучно завершити одну з атак. Але, що не зміг зробити Ткаченко зробив Маценко – 1:1.

На початку другого тайму Король втрачає реальну нагоду вивести «Фотоприлад» знову вперед,але з гострого кута не влучає у ворота. У відповідь контратака і вже у роботі воротар гостей Мишакін. Триває гра на зустрічних курсах і одна із швидкісних атак «фотоприладівців» приносить результат 1:2, але майже через хвилину Дуднік встановлює рівновагу – 2:2.

240717 f4

В одній з атак втрата Маценком («Черкасигаз») м’яча вилилась у пропущений м’яч – 2:3. Після цього Маценко залишив межі футбольного майданчика…За 5 хвилин до фінального свитка напруга у зустрічі досягає свого апогею, але влучний удар Гацанюка знімає усі питання стосовно переможця, хоча К.Агарін забив ще один гол -3:4. 


Дорошенко Олександр, президент клубу «Черкасигаз»


Ященко В'ячеслав, капітан команди «Фотоприлад»

 

Детальний фотозвіт гри  https://fex.net/#!939001315575