Матч без інтриги
Вівторок, 25 липня 2017, 06:58

240717 sh1

Футболісти команди «Епіцентра» довели свою виграшну серію у турнірі до семи перемог поспіль

 

«Швидка допомога» «Епіцентр» 2:10

Голи: Сірик, М.Агарін («Епіцентр», автогол) – Іщенко-3, Дровольський, М.Агарін-2, Островський, Матвієнко, Приходько, Литовченко.

240717 sh2

Зі стартових хвилин матчу «епіцентрівці» почали «обстріл» воріт суперника. Перший складний удар від Матвієнка Філоненко відбив і, здалося, що голкіпер «Швидкої допомоги» впіймав кураж і не дозволить «Епіцентру» довести гру до традиційного розгрому. Проте результативні удари Литовченка та М. Агаріна показали, що основні проблеми у лікарів у захисній ланці. Багато комбінуючи «Епіцентр» до закінчення першого тайму, ще тричі змушував опонентів виймати м’яч із сітки воріт. На перерву команди пішли при рахунку 0:5. Щодо «Швидкої допомоги», то у першій половині зустрічі їм інколи вдавалося організувати атаку, але у завершальній стадії гравці діяли якось невпевнено, ніби не вірячи, що можна забивати м’ячі і такому грізному супернику. Як, наприклад, було у моменті, коли після пасу Сірика Герасименко пробив по воротах не точно та наприкінці тайму, коли Даценко не зумів реалізувати вихід один на один з воротарем «Епіцентра».

240717 sh3

 240717 sh4

Вже на початку другого тайму у лікарів своїм шансом не скористався Фурт, щоправда Сірик згодом цю помилку виправив – 1:5. Після цього «епіцентрвці» увімкнули швидкості і забиті м’ячі «полетіли» у ворота суперника. «Швидка допомога» відзначалася самовіданністю у ігрових опонентах, але цього було мало. У підсумку перемога «Епіцентра» з рахунком 9:2.


оригінально виконаний пенальті, але арбітром не зарахований

 

Матвієнко Антон, гравець команди «Епіцентр»

Сірик Сергій, капітан команди «Швидка допомога»

 

Детальний фотозвіт гри  https://fex.net/#!356973072230