«Капрі-Трейд» дав бій «Епіцентру»
Вівторок, 18 липня 2017, 01:19

170717 ee

Центральний матч туру «Епіцентр Бізнес-Ліги» пройшов у захоплюючій та напруженій боротьбі

 

«Епіцентр» – «Капрі-Трейд» 4:2

Голи: Н.Агарін–2, О.Раковський, С.Дєдов – А.Орел, Д.Суденко

170717 e2

Брак реалізація гольових моментів не дозволив «Капрі-Трейд» зачепитися за турнірні пункти у матчі проти беззаперечного лідера турніру. Одному із кращих гравців матчу – надвмотивованому президенту клубу Володимиру Марущаку так і не вдалося результативно вразити ворота грізного суперника.

170717 e1

На старті поєдинку опоненти обмінялися забитими голами: Артем Орел відкрив рахунок у матчі, а Нікіта Агарін класним обвідним ударом його зрівняв. Далі був фірмовий удар злету від Олександра Раковського, який і вивів уперед «Епіцентр» 2:1.

Під час однієї із швидких контратак «Капрі-Трейду» Павло Скворцов здалося віддав гольовий пас, проте Володимиру Марущаку не вдалося влучити у фактично порожні ворота.

У середині другого тайму команди знову за короткий проміжок ігрового часу обмінялися забитими голами (Нікіта Агарін – Дмитро Суденко).

170717 e3

В чергове дует Скворцов–Марущак не зміг переграти досвідченого воротаря «Епіцентру» Ярослава Іщенка.

На передостанній хвилині ігрового часу, намагаючись урятувати гру, «Капрі-Трейд» наразився на гострий випад суперника – Сергій Дєдов ставить фінальну крапку у цікавому та видовищному поєдинку.

 Волошенко Іван, «Епіцентр»

 

Марущак Володимир, президент ФК «Капрі-Трейд»

 

Детальний фото звіт матчу  https://fex.net/#!436571546964