Боротьба за місце у першій п’ятірці загострюється
Вівторок, 11 липня 2017, 22:32

110717 ee

Попередній етап літньої «Епіцентр

Бізнес-ліги» 2017 року досяг свого

екватора

 

11 липня відбулися ще два матчі 5 туру змагань з міні-футболу, які проходять на спортивних майданчиках черкаського «Центрального стадіону».

 

«Олімп» «Епіцентр» 1:6

Голи: Дяченко Когус-2, Раковський-2, Матвієнко, Приходько.

110717 e1 

Зустріч лідера турнірних перегонів та одного з аутсайдерів турнірної таблиці великого оптимізму у вболівальників «Олімпа» не викликала. «Епіцентрівці» зі стартових хвилин матчу «закрили» суперника на його половині полі. Проте гостям потрібно було 4 хвилини, щоб відкрити рахунок у матчі. «Олімп» зі свого боку зробив ставку на дальні удари по пустих воротах опонентів, за якими їхній голкіпер особливо не пильнував. «Епіцентр» грав, як то кажуть, у своє задоволення і особливо не напружуючись. Відповідно і не часто влучав у ворота. Тож на велику перерву команди пішли при рахунку 0:3.

110717 e2

 

110717 e3

Після відпочинку «Олімп» спробував скористатися своєю перевагою по кількості гравців у запасі. Але постійна ротація складу не допомогла різко змінити ситуацію на майданчику, хоча і змусила дещо попотіти «епіцентрівців». При рахунку 0:4 у господарів матчу влучним ударом відзначився Дяченко, який став автором єдиного голу у своїй команді.

110717 e4

«Олім», хоч і програв, проте ще не втратив шанси на потрапляння у першу шістку.  

 

Матвієнко Антон, «Епіцентр»

Дяченко Роман, тренер команди «Олімп»

Детельний фотозвіт гри  https://fex.net/#!792424751515

 

«Черкасигаз» «Юрія-Фарм» 3:9

Голи: Кравець, Ткаченко, Дуднік – Мачульський-3, Бабенко-2, Маняк-2, Заколодний-2

Червона картка: Гусєв («Юрія-Фарм»)

110717 u1

Матчі сусідів по турнірній таблиці зазвичай викликають підвищений інтерес. Ця зустріч не стала винятком. Щоправда у «Черкасигазу» поборотися до кінця не вистачило сили – на те, були свої причини.

110717 u2

 

110717 u4

 

110717 u3

Першими небезпечно потурбували ворота суперника «газовики»: мяч після удару маценка влучив у перекладину. У відповідь Мачульський двічі поспіль «стріляє» по воротах, але безуспішно. Вдаліше це виходить у Бабенка – 0:1. Далі тривали «гойдалки» у рахунку та швидкий темп зустрічі. «Юрія-Фарм» забивала, а «Черкасигаз» майже відразу зрівнював рахунок у матчі. Так тривало до початку другого тайму, коли Ткаченко втретє зрівняв рахунок у матчі. А далі сталося те, що можна було очікувати. Річ у тім, що у складі «Черкасигазу» у заявці було усього 5 футболістів. Цим і скористалися їхні опоненти і голи посипалися у ворота «газовиків». Щоправда у «Черкасигазу» виникали моменти, коли внаслідок контратаки вони могли скоротити відставання у рахунку, але на останньому рубежі надійно діяв воротар «Юрія-Фарм» Гусєв. Щоправда цей голкіпер наприкінці мату «умудрився» отримати червону карту за гру рукою майже у центрі поля.

Калашник Юрій, тренер команди «Юрія-Фарм»

Дорошенко Олександр, президент клубу «Черкасигаз»

 

Детальний фото звіт гри  https://fex.net/#!213092981193