Безкомпромісна боротьба не у всіх команд виходила
Вівторок, 11 липня 2017, 08:36

100717 kk

Відбулися перші матчі п’ятого туру «Епіцентр Бізнес-ліги» із міні-футболу, які відзначені кількома цікавими результатами

 

«Патріоти» «Швидка допомога» 2:3

Голи: Нуянзін О., Майборода Дузь, Білоножко, Сірик

 100717 p1

Зустріч сусідів по турнірній таблиці викликала певний інтерес і обіцяла бути цікавою. Уже на перших хвилинах матчу «Швидка допомога» забила швидкий м’яч. У непростій ситуації розібрався Дузь і відкрив рахунок у грі. Пропущений м’яч «завів» «Патріот» і вони буквально створили осаду воріт суперника. «Швидка допомога» відповідала атаками не часто, але небезпечно – одного разу після удару Білоножка «патріотів» від неприємностей врятувала стійка воріт. Проте пере перервою господарі матчу свого добилися, коли після удару зі штрафного у виконанні Нуянзіна О. рахунок у матчі став нічийним 1:1.

100717 p2

Після відпочинку «патріоти» спробували розвинути свій маленький успіх, але в одній з атак «обрізалися», чим поспішив скористатися Білоножко – 1:2. Знову «патріоти» у ролі наздоганяючих і знову вони націлені на ворота, але мяч після небезпечних ударів у виконанні Грінька та Тарасова вперто оминає ворота. Та все ж після пострілу Майбороди рахунок знову стає нічийний.

100717 p3

 

100717 p4

Далі тривала гра на зустрічних курсах де більше пощастило «Швидкій допомозі». Спочатку вихід один в один з їхнім воротарем не реалізував Тарасов, а кілька десятків секунд до фінального свистка Сірик допомагає здобути команді таку бажану перемогу – 2:3.

Сірик Сергій, «Швидка допомога»

 

Нуянзін Віталій «Патріоти»

 

 Детальний фотозвіт гри  https://fex.net/#!132763714194

 

«Юрія-Фарм ВМВ» «Фотоприлад» 0:1

Гол: Різник

100717 f1

 

100717 f2

Щодо цього поєдинку, то більшість присутніх схилялася до легкої перемоги «Фотоприладу». Але іншої думки з цього приводу був голкіпер команди «Юрія-Фарм ВМВ» Євген Косенко. Сам по собі він якісний воротар, але цього дня на нього надійшло якесь додаткове натхнення і ворота він «закрив на замок». Тут як кажуть краще побачити, ніж описувати. Здавалося, що м’ячу, після ударів Ященка, Короля, Різника, діватися не було куди, ніж влітати у сітку воріт. Щодо «юріяфармівців», то у них було кілька нагод потурбувати голкіпера протилежної команди, але у відповідальні моменти футболісти діяли якось невпевнено. Перший тайм так і закінчився нульовою нічиєю.

100717 f3

 

100717 f4

Коли до закінчення матчу залишалося 6-7 хвилин у «фотоприладівців» почали все частіше на лицях з’являтися нервові посмишки: «шкіряна» куля, мов зачарована, вперто оминала ворота суперника. та все ж футбольне диво сталося за 5 хвилин до закінчення матчу, коли Різник вивів «Юрію-Фарм ВМВ» вперед. Більше забитих голів у цьому матчі не було.

Ященко В'ячеслав, «Фотоприлад»

Скринський Володимир «Юрія-Фарм ВМВ»

 

Детальний фотозвіт гри https://fex.net/#!340562971456

 

«Капрі-трейд» «Телеперформенс» 15:0

Голи: Довгий, Скворцов, Суденко4, Гаврюшенко, Орел–3, Ворона–5

 100717 k1

 

100717 k2

До цього матчу «Телеперформенс» підійшов у якомусь не бойовому стані. У попередніх матчах команда хоч і програвала, але демонструвала характер. Цього разу у них із налаштованістю на зустріч виникла проблема. «Капрі-трейд» здобув рекордну перемогу у цьому турнірі. Це при тому, що було ще змарновано багато гольових моментів. Наприклад Скворцов просто зобов’заний був забивати тричі, але мяч оминав ціль. Якщо лише в одного Скворцова були ще три моменти, то у «Телеперформенса» за весь матч їх стільки ж назбирається.

100717 k3

Марущак Володимир, «Капрі-трейд»


Різник Станіслав, «Teleperformance»

 

Детальний фотозвіт гри  https://fex.net/#!853987652923