Перемога перемозі не рівня
Вівторок, 27 червня 2017, 22:18

270617 ch1

Завершальні матчі 3 туру «Епіцентр Бізнес-ліги» з міні-футболу за напругою кардинально відрізнялися один від одного

 

«Черкасигаз» – «Teleperformance» 6:0

Голи: Кравець, Маценко-2, К.Агарін-2, Сухецький

270617 ch2

На цей матч команди виходили звичайно ж перемогти. Але ціна виграшу у кожного була своя: «Черкасигаз» у разі перемоги піднімався б на друге місце, а їхній опонент мав би здобувати перші турнірні очки.

270617 ch3

«Черкасигаз» зі стартових хвилин взяв під свій контроль рух м’яча і «віддача» не забарилася – Кравець відкриває рахунок у грі. Агарін та Маценко намагаються виводити партнерів на ударні позиції, а той і самі били по воротах. Захопившись атаками господарі матчу пропустили контратаку, яку «телеперформеці» не зуміли продуктивно реалізувати. А от їхній суперник свої гольові нагоди не розтринькував – після відмінного пасу від Рибака Маценко робить рахунок 2:0. Загалом перший тайм так і проходив – «Черкасигаз» дуже багато ігрового часу проводив на полі суперника, а їхні опоненти марнували свої поодинокі нагоди зрівняти рахунок у матчі. Наприклад Головін мав забивати, але не зміг обіграти кіпера «газовиків».

270617 ch4

Після перерви «Черкасигаз» вімкнув швидкості і голи не забарилися себе чекати. Їхньому супернику ніяк не вдавалося зробити більше двох пасів, а якщо і виходило щось путнє, то до гостроти біля воріт «газовиків» справа не доходила. Після того, як рахунок став 5:0 здалося, що «Teleperformance» не відійде від такого собі нокдауну і голи в їхні ворота посиплються. Але хлопці зуміли «зібратися» і не дозволили супернику забити ще більше одного гола.

«Черкасигаз» перемагає і виходить на друге місце турнірної таблиці.

Різник Станіслав, «Teleperformance»

 Дорошенко Олександр, «Черкасигаз»

 

 

«Капрі-Трейд» «Швидка допомога» 3:2

Голи: Гаврюшенко, Суденко, Скворцов – Білоножко-2

Жовта картка: Даценко («Швидка допомога»)

270617 k1

Черговий матч туру, де зустрічалися сусіди по турнірній таблиці. Вже з перших хвилин футболісти запропонували один одному високий темп гри. Спочатку Орлу не вдається переграти воротаря «Швидкої допомоги». Згодом швидка відповідь медиків, але після удару Фурта шкіряна куля влучає у стійку воріт. Через хвилину гості знову поблизу воріт опонентів, але не можуть у трьох обіграти захисника і воротаря «Капрі-Трейда». У відповідь не менш гостра атака, але удар Гаврюшенка парирував воротар «Швидкої допомоги». Ближче до закінчення першого тайму Гаврюшенку все таки вдається досягти бажаного і рахунок став 1:0. «Швидка допомога» відповіла гострим контрвипадом, який завершувався прострілом вздовж воріт у виконанні Білоножко, але Фурт не встигає замкнути цю передачу.

270617 k2

 

270617 k3

Після «великого» відпочинку Суденко збільшує перевагу своєї команди до двох м’ячів – 2:0. Суперник кидає всі сили на штурм воріт «Капрі-Трейду», тривають нервові хвили гри, багато чоловічої боротьби, жовта картка. Команди обмінюються гольовими моментами, а за 5 хвилин до фінального свитка Білоножко робить рахунок 2:1. Гравці «Швидкої допомоги» відчули впевненість у свої силах і дещо притисли суперника до їхніх воріт і ледь не зрівняли рахунок у грі. Але після удару Білоножка м’яч на себе прийняла стійка воріт. А от після гарматного удару Скворцова ніщо не завадило смугастому влетіти втретє у ворота медиків – 3:1. Під завісу цієї цікавої зустрічі Білоножко знову забиває – 3:2, але далі був фінальний свисток.  

270617 k4

 

Сірик Сергій, «Швидка допомога»

Марущак Володимир, «Капрі-трейд»

 

Фотозвіт першого ігрового дня третього туру    https://fex.net/#!153092776607

 

«Черкаський спорт»