З'ясовували стосунки сусіди по турнірній таблиці
Понеділок, 26 червня 2017, 23:09

260616 ep1

26 червня відбулися перші матчі третього туру «Епіцентр Бізнес-ліги»

із міні-футболу

 

«Патріоти» – «Олімп» 6:2

Голи: Грінько–4, Нуянзін, Майборода – Шевельов, Мусієнко

260617 p1

Уже на самому початку матчу Грінько влучним ударом відкрив рахунок у матчі. Чи то спекотна погода, чи «важкий» понеділок, але команди досить повільно рухалися по футбольному майданчику і зробили ставку на дальні удари. По відсотку володіння м’ячем у першій частині I тайму перевагу ніби мав «Олімп», але м’ячі влітали у їхні ворота. Хоча реалізуй Романуха вихід один в один з воротарем «патріотів» і все могло, можливо, б скластися по іншому. То ж на велику перерву команди пішли при рахунку 3:0.

260617 p2

 

260617 p3

Початок другого тайму став повторенням першого, коли футболісти обох команд «довго запрягали». Знову Романуха не реалізує гольовий момент, а от Майборода свій шанс використовує на всі 100% – 4:0. У «Олімпа» активізувався Шевельов, який спочатку скоротив відставання у рахунку, а потім майже відразу дав відмінний пас на партнера, якому не вистачило швидкості для успішного завершення атаки. А от «Патріот» діяв планомірно, постійно підловлючи суперника на контратаках і забиваючи голи. У підсумку гра завершилася впевненою перемогою «Патріота», яка стала їхньою першою звитягою у цих змаганнях.

 

Дяченко Роман, «Олімп»

Нуянзін Віталій, «Патріоти»

 

«Юрія-Фарм ВМВ» «Епіцентр» 1:15

Голи: Матюша – Іщенко–4, Дєдов–4, Матвієнко–3, Раковський–2, Ситник–2

260616 ep1

 

260617 ep2

 

Складно сказати, що вплинуло на активність «епіцентрівців» у грі з «Юрія-Фарм ВМВ». Можливо сусідство по турнірній таблиці, але налаштованість на ворота суперника у них була дуже велика. Тут і коментувати немає що. «Епіцентр» був зібраний, багато комбінував – одним словом грав у своє задоволення. Команду «Юрія-Фарм ВМВ» було не впізнати – старалися грати, але натиску супернику нічого не змогли протиставити.

260617 ep3

Пріхно Віталій, «Юрія-Фарм ВМВ»

 Волошенко Іван, «Епіцентр»

 

 

«Юрія-Фарм» «Фотоприлад» 4:5

Голи: Мачульський, Бабенко3 – Ященко, Панасенко, Головченко–3

260617 f1

 

Уже із стартових секунд матчу стало помітно, що обидві команди налаштовані ні при яких умовах не поступатися опоненту. «Фотоприлад» намагається грати широко і в одному з епізодів при виконанні Ященком штрафного удару Головченко відкриває рахунок у матчі – 0:1. Зрозуміло, що «юрія-фармовці» побігли відігруватися, але в одній з атак «обрізка» Бабенка дозволила Головченку подвоїти перевагу своєї команди – 0:2. Номінальні господарі гри не вірили, що їх таке могло спіткати, але першу половину гри вони програли по всіх компонентах, включаючи сюди рахунок у матчі – 0:3.

260617 f2

 

260617 f3

 

Усі головні події у матчі розгорнулися у середині другого тайму, коли «Юрія-Фарм», програючи 1:4, зусиллями Бабенка вніс інтригу у зустріч – 3:4. Відчувалося, що ще трішки і «Юрія-Фарм» зрівняє рахунок. Проте надмірна емоційність і помилки при передачах не дозволила їм це зробити. А от нестримний Головченко з другої спроби забиває 5 командний гол. Відповідь не забарилася і Мачульський «гарматним» влучним ударом знову вносить інтригу у матчі – 4:5. «Фотоприлад» зумів вистояти у непрості останні хвилини гри і здобути таку бажану перемогу.

Калашнік Юрій, «Юрія-Фарм»

Ященко В'ячеслав, «Фотоприлад»

 

Фотозвіт першого ігрового дня третього туру  https://fex.net/#!178003320700

 

«Черкаський спорт»