Подвійний камбек, погром та зайвий гравець
Вівторок, 20 червня 2017, 01:13

200617 6

У Черкасах на міні-футбольних майданчиках «Центрального стадіону» відбулися перші три матчі другого туру

 

«Фотоприлад» «Капрі-трейд» 4:3

Голи: В.Головченко–2, О.Панасенко–2 – Д.Суденко, П.Скворцов, М.Ворона

190617 ff

Ігровий день відкрив матч, який двічі кардинально змінював напрямок свого розвитку. Неочікувано на старті гри номінальні гості забили швидкий гол – Володимир Головченко, розібравшись із захисниками, закотив шкіряну кулю в порожні ворота. Кінцівка першого тайму була за «Капрі-трейдом», а Артем Орел поцілив у хрестовину воріт опонента.

190617 f2

Спурт «Капрі-трейда» після перерви вразив: голи Дмитра Суденка, Павла Скворцова (прицільний удар в «девятку») та Максима Ворони потягнули на комфортні +2 у рахунку в середині другого тайму.

190617 f3

Відтепер «Фотоприлад» взявся надолужувати згаяне – і це йому блискуче вдалося! Спочатку другий м’яч у грі забив Володимир Головченко, а потім вже Олександр Панасенко оформив свій дубль на заключних хвилинах поєдинку. Вольова перемога «Фотоприладу» – 4:3.

Фотозвіт за посиланням https://fex.net/#!948170008583

 

«Швидка допомога» «Олімп» 8:1

Голи: В.Лоян–2, В.Лешик (автогол), С.Дузь–2, І.Фурт, С.Сірик, О.Даценко – Р.Дяченко

190617 sh1

«Олімп» протримався перший тайм, а в другій половині матчу був знищений «Швидкою допомогою».

На старті поєдинку Сергій Дузь ударом із стандарту перевірив на міцність поперечину воріт олімпійців. Значну ігрову і територіальну перевагу медиків втілив у забитий гол Віталій Лоян. Далі Володимир Лешик необачно зрізав мяча у власні ворота. Втім, президент клубу ФК «Олімпік» Роман Дяченко, буквально протаранивши захист суперника, сквитав один гол 1:2.

190617 sh2

190617 sh3

«Олімп» не витримав високого темпу гри і м’ячі почали залітати до сітки їхніх ворота із наростаючою періодичністю. Дублі у матчі оформили Віталій Лоян та Сергій Дузь.

Фотозвіт за посиланням  https://fex.net/#!227190220631

Дяченко Роман, президент ФК «Олімп»

Сірик Сергій, капітан команди «Швидка допомога»

 

«Teleperformance» – «Юрія-Фарм ВМВ» 1:2

Голи: О.Гайдай – В.Ковальчук, В.Скринський

190617 tel1

Далю завершального матчу першого ігрового дня другого туру «Епіцентру Бізнес-ліги» вирішили дві незграбні помилки.

На старті поєдинку Станіслав Різник поцілив у стійку воріт «Юрія-Фарм ВМВ». Гра проходила на зустрічних курсах, м’яч почергово гостював біля воріт непоступливих опонентів. Низький відсоток реалізації гольових моментів довгий час вперто заважав шкіряній кулі перетнути лінію воріт.

190617 tel2

На 28-ій хвилині «Teleperformance» був покараний за необачність (на ігровій площадці з’явився зайвий п’ятий гравець). Фармацевти вправно розіграли вільний удар – Віталій Ковальчук відкрив лік голам у звітному матчі. «Teleperformance» вирішив не зупинятися на «досягнутому» – голкіпер Сергій Розінкін, махнувши повз м’яча, дозволив безперешкодно Володимиру Скринському вразити ціль.

190617 tel3

Олексій Гайдай гарматним пострілом сквитав один гол – 1:2. Спроба «Teleperformance» врятувати гру могла наразитися на ще більші неприємності – в одному із епізодів поперечина постала на шляху мча.

Фотозвіт за посиланням  https://fex.net/#!044467885240

 

Скринський Володимир, гравець команди «Юрія-Фарм ВМВ»

 

Різник Станіслав, гравець команди «Teleperformance»

 

«Черкаський спорт»