«Сухі» перемоги
Вівторок, 13 червня 2017, 22:10

130617 k2

Відбулися завершальні два матчі першого туру «Епіцентр Бізнес-ліга»

13 червня 2017 року

 

«Юрія-Фарм-2» – «Патріоти» 3:0

Голи: Ковальчук, Пріхно, Матюша

130617 p1

130617 p2

З перших хвилин гри обидві команди продемонстрували свою налаштованість забити швидкий м’яч. У центрі уваги постійно знаходилися воротарі. Поступово атаки «Юрія-Фарм-2» стають гострішими і вони досягають бажаного: гол на свій рахунок записав Ковальчук. Під завісу першого тайму у «патріотів» мав нагоду відзначитися Тарасов, але Пріхно зумів свої ворота захистити.

130617 p3

130617 p4

130617 p5

Після відпочинку польові гравці обох команд не дають спокою воротарям на обох половинах поля. У гостей матчу все частіше до атак свої команди долучається її невтомний воротар Григоренко. В один із моментів він вийшов на ударну позицію, але м’яч пролетів вище воріт. У відповідь атака де Матюша намагається з дальньої дистанції влучити у ворота. Але те, що йому не вдалося зробити з першої спроби він реалізував з другої – 2:0. У відповідь «Патріоти» посилили тиск на ворота суперника, якому вдавалося цей напір стримувати. В одному з моментів «вимальовувалася» перспективна атака у виконанні Віталія та Олександра Нуянзіних, але справа до голу не дійшла. «Юрія-Фарм» маючи в активі перевагу у два голи зробив ставку на контратаку і одну з них результативно завершив Пріхно, впіймавши на протиході суперника – 3:0. А згодом і фінальний свисток.

Віталій Нуянзін, капітан команди «Патріоти»

Віталій Пріхно, капітан команди «Юрія-Фарм-2»

 

«Олімп» – «Капрі-трейд» 0:5

Голи: Євтушенко, Орел, Силка, Скворцов–2 

130617 k1

130617 k2

Цікавим та результативним вийшов матч. Щоправда забивала лише одна команда. «Капрі-трейд» активніше стартував, але реалізувати першу гольову нагоду Скворцову завадив голкіпер. Теж сталося біля протилежних воріт, коли могли забивати по черзі Романуха і Дяченко. Поступово «Капрі-трейд» почав втрачати свою перевагу, чим ледь не скористався Скраль. Справа доходила до забитого м’яча і це зробив Силка – 0:1. «Олімп» побіг відігруватися і мав нагоду це зробити, але на місці був воротар Олександр Дяк. Скворцов знаходить шпаринку між ногами воротаря «Олімпа» – 0:2.

130617 k3

130617 k4

130617 k5

Помітно, що суперник «Капрі-трейда» втомився, але бажання вирівняти ситуацію не зникало. Шевельов з «Олімпа» постійно підбадьорює партнерів по команді. Але їхні удари вперто безрезультативні. Натомість у суперника вдається фланговими атаками постійно загрожувати воротам опонентів і при цьому результативно – 0:2 (знову відзначився Скворцов). Те що, сьогодні не день «Олімпа» продемонстрував момент, коли вихід Романухи один на один з воротарем виявився безрезультативним. Натомість в «Капрі-трейда» майже все залітає у ворота суперника. У підсумку нелегка, але результативна перемога.    

Володимир Марущак, спортивний директор «Капрі-Трейд»

Роман Дяченко, гравець команди «Олімп»