У Черкасах завершився міні-футбольний турнір "Епіцентр Бізнес-ліга"
Написав Андрій Вєков   
П'ятниця, 02 вересня 2016, 09:01

0ahr0sciwQw

"Епіцентр" – чемпіон, "Шпола Будматеріали" – друга, "Солтекс" – третій.

 

 

Три місяці тривала "Епіцентр Бізнес-ліга". Чемпіоном ще за два тури до звершення став Епіцентр. Друге і третє місце поділили між собою Шпола Будматеріали та Солтекс відповідно. Ці двоє набрали рівну кількість очок, але, завдяки перемозі в особистій зустрічі, срібні медалі приміряють дебютанти міні-футбольного турніру серед установ та підприємств зі Шполи. Нагородження орієнтовно відбудеться перед стартом чемпіонату області з футзалу в ПС "Будівельник". 

"Патріоти" – "Олімп" 4:1
Голи: Верм'янчук 2, Тарасов, Мельничук – Шевельов
T5MO52ntipA
Останній день. Літня "Епіцентр Бізнес-ліга" завершилася. У першому матчі останнього дня зустрілися колективи для яких усе вже вирішено. Олімп так і не набрав жодного очка, а Патріоти задовольнилися третім місцем із кінця, бо по ходу сезону йшли досить нестабільно. Але сьогодні довели, що мають хороший потенціал на зимовий сезон. Першим у зустрічі забив Олімп – Шевельов прошив воротаря - 0:1. Та Патріоти швидко зібралися і взяли ініціативу до своїх ніг. Дубль Верм'янчука і гол Тарасова і пожежники вже на коні - 3:1. 

Олімп справедливо посів своє останнє місце, бо клас у команди явно нижчий, ніж у тих самих Патріотів чи Швидкої Допомоги. У другому таймі білі забили четвертий гол і на мажорній ноті завершили чемпіонат – 4:1. 


"Фотоприлад" – "Капрі-трейд" 3:4
Голи: Король 2, Сєдих – Орел 3, Довгий
5i35gyKfvOE
Фотоприлад і Капрі-трейд показали гру динамічнішу, ніж їхні попередники. Гравці НВК програли, але не забили силу-силенну моментів. Гра розпочалася рівно і рахунок 1:1 тримався досить тривалий час. Орел у складі Капрі продовжує вдало підставляти ноги і забивати голи, а його команда у завершальній стадії зіграла куди результативніше, аніж Фотоприлад. Отож перший тайм завершився з рахунком 1:1, а в половині другій Капрі просто реалізував усе, що міг. 

Особливих оплесків заслуговує кіпер червоних. Якби не він, Капрі точно залишився б з нулем у цій зустрічі. А так, Фотоприлад зміг лише наблизитися до опонента, хоча кінцівка зустрічі залишилася саме за білим. Вони забили третій м'яч і пішли всією командою вперед, але тут якраз і "вистрілив" воротар НВК, закривши ворота на замок - 3:4. 



"Швидка допомога" – "Шпола Будматеріали" 1:7
Голи: Дучка – Шпиця 4, Маняк, Моторний, Черниш
b biqZQpTfI
Єдиний матч, який міг вплинути на турнірну таблицю. Шполі потрібну була лише перемога, бо в іншому випадку вони пропустили на друге місце Солтекс, тому дуже відчувся тягар відповідальності на білих у першій половині. Швидка допомога не демонструвала нічого надприроднього, але Будматеріалам довелося боротися спочатку самим із собою. У першому таймі команда ледь вимучила один гол, при цьому багато моментів не створила. Було багато боротьби і карколомних падінь, але не гри в одні ворота. 

Розслабилася Шпола вже у другому таймі. Відчула впевненість і набрала оберти. Якщо в першій половині команді з потугами дався єдиний гол у ворота команди, яка в середньому пропускає 5 м'ячів за гру, то в таймі другому гармата гостей шість разів роспечатала володіння Фурта, який у післяматчевому інтерв'ю взяв усю провину на себе. Підсумок – 1:7 і Шпола Будматеріали у дебютному сезоні в Бізнес-лізі виборює "срібло" чемпіонату. 


"Юрія-Фарм" – "Черкасигаз" 3:3
Голи: Мачульський 3 – Кравець, Маценко, Лушпіган
VvtzljGjdME
Фінальним поєдинком сезону стало протистояння Черкасигазу та Юрії-Фарм. Газовики підійшли до гри без особливого ентузіазму, але на полі видали дуже злагоджені дії. Таких ігор у команди було не дуже багато протягом сезону. І якби не Мачульський у протилежному складі, Юрія навряд би спромоглася взяти хоча б очко. 

Першими забили газовики – відзначився Кравець. Далі Мачульський зрівняв рахунок, але "газ" знову захопив лідерство – 1:2. Гойдалки не припинялися і Мачульський під кінець гри вже вивів фармацевтів уперед двома голами – 3:2. Родзинкою зустрічі стала "рабона" у виконанні воротаря-мотало Дениса Маценка, який вирішив здивувати і заявити про себе, як про нереального технаря. І це, очевидно, допомогло його команді. На останній секунді забивають газовики, але робить це Лушпіган хорошим дальнім ударом – 3:3. "Епіцентр Бізнес-ліга" завершена...