"Епіцентр" не робить поблажок "Телеперформенсу"
Написав Андрій Вєков   
Четвер, 01 вересня 2016, 06:52

VdBgJTQEUXQ

В останньому для себе матчі гравці будівельного гіпермармету, чемпіони цього сезону, не послабили натиску і виграли останню гру.

 

 

"Епіцентр" – "Телеперформенс" 8:4
Голи: Приходько, Дєдов 3, Аджубей 3, Матвійчук – Мойсєєв, Коломацький, Гацанюк, Броварський

Епіцентр, у складі Аджубея, Островського та Іщенко, кидає в баскетбольне кільце. Телеперформенс збирається в коло, розминається і серйозно налаштовується на гру. Будівельники – вже чемпіони, Переформенс вже ні за що не зачепиться. Ось так по-різному підійшли команди до цієї зустрічі. І пропорційно протилежно включилися зі стартовим свистком. Епіцентр без роздумів понісся вперед і почав забивати і забивати, а Телеперформенс не міг вийти з-під цього крижаного душу, який організували білі та ще й у неповноцінному складі. 

Божевільний штурм Епіцентру розбавили Мойсєєв та Коломацький, але цього виявилося замало. Чемпіони так упевнено і зухвало себе почували, ніби це найважливіша для них гра. Багато мобільності додав Дєдов, який вилікував травму і з бажанням повернувся на поле. Його хет-трик став не ключовим, але вагомим. Не менше за Дєдова носився Аджубей і також поклав три м'ячі у ворота самовідданого воротаря зелених. Підсумок – 8:4. Із голами, але без шансів для зв'язківців.