Зіграно 11 тур "Епіцентр Бізнес-ліги"
Написав Андрій Вєков   
П'ятниця, 26 серпня 2016, 10:13

JOaJeWekrHo

Залишається останній, перенесений 8 тур, який відбудеться наступного тижня.

 

 

"Швидка Допомога" – "Патріоти" 1:1
Голи: Дузь – Майборода

Бились, штовхались, боролись команди у першому матчі ігрового дня і забили перший гол аж на екваторі другого тайму. Загалом Швидка Допомога сьогодні була в хорошій формі, тож Патріотам було нелегко. Білі продуктивніше працювали поблизу ворожих воріт і від їхніх ніг походило багато небезпеки. 
kX3EfJ3yPrE
Перший тайм команди провели без голів, а от у другій половині рахнок розмочили. Спочатку Майборода замкнув передачу партнера, а невдовзі зібрані лікарі використали обрізку Лісняка на свою користь. 1:1 у матчі команд, для яких усі турнірні завдання позаду.


"Черкасигаз" – "Капрі-трейд" 3:8
Голи: Макогон, Лушпіган, Ткаченко – Орел 4, Гаврюшенко, Ворона, Довгий, Марущак
SLLsfVMAY2E
Мало шансів, але вони є. Саме під гаслом завершує "Епіцентр Бізнес-лігу" Капрі-трейд. Без варіантів вони розібралися з і без того розібраним "газом". Вже на старті зустрічі червоні почали кувати моменти біля воріт Маценка. Кращий бомбардир чемпіонату Орел оформив швидкий дубль і ще декілька разів суперника пробачив. Перший тайм завершився за тотальної переваги Капрі з рахунком 1:4. 
CsAwj0zK0Ik
У другій половині розклад сил не змінився: Капрі продовжував тиснути і легко організовувати свої навали. Черказигаз вистрілив лише красивим голом Лушпігана в дальню дев'ятку, Орел в стані червоних оформив покер і підкріпив свої позиції в рейтингу бомбардирів. 

 

"Шпола Будматеріали" – "Фотоприлад" 8:1
Голи: Вєтушко 2, Мальчик С. 3, Білецький 3 – Головченко
0APAxyk6wnA
Розгром. Шпола Будматеріали віддає борги долі за свої нічийні і такі непортібні результати, через які команда втратила реальний шанс на "золото" "Епіцентр Бізнес-ліги". Учора ж все пішло, як по маслу. Зрозуміло, що Фотоприлад – не суперник Шполі, до того ж для неї все ще важливо набирати максимум очок до кінця чемпіонату, бо Солтекс йде нога в ногу. У результаті – легка перемога над НВК і очікування останнього матчу зі Швидкою Допомогою. 


"Юрія-Фарм" – "Служба 15-05" 8:4
Голи: Калашник 2, Мачульський 4, Жупинас 2 – Максименко 2, Ступацький 2

Нервовий матч для Юрії видався на завершення 11 туру. Служба видала потужний дебют зустрічі з двома швидкими голами і третім навздогін. Але люті фармацевти до кінця тайму силами Калашника і Мачульського відрив скоротили – 2:3. А от в половині другій Мачульський остаточно зрівняв рахунок і навіть вивів команду вперед. Від такої швидкості розвитку подій Служба оґовтатися не змогла і догравала поєдинок другим номером, лише зрідка огризаючись, а Юрія довела матч до переможного кінця і тепер чекає останнього, перенесеного 8-го туру. Який відбудеться наступного тижня.