"Олімп" мало не створив сенсацію на початку 10-го туру "Епіцентр Бізнес-ліги"
Написав Андрій Вєков   
Четвер, 18 серпня 2016, 08:58

Gwc01bNa174

До завершення чемпіонату залишилося всього два тури.

 

 

"Телеперформенс" – "Капрі-трейд" 5:2
Голи: Коломацький 2, Гацанюк 2, Добровольський – Орел 2

Телеперформенс переміг Капрі-трейд, але все ще не відчепив команду від шансів на "бронзу". Стартував 10 тур і матчі стають дедалі принциповішими. Футболістам сьогодні пощастило більше, ніж глядачам, які дві гри поспіль годували лютих комарів. У першому протистоянні Телеперформенс браво розпочав зустріч і завдяки Коломацькому команда пішла на перерву з перевагою в один м'яч. Утім, це була не суха перевага, бо Орел розмочив рахунок і перший тайм завершився з цифрами 2:1. 
t 9uAwWSrAo
У другому стало більш гаряче. У середині тайму Орел вже зрівняв рахунок, але вчасно на горизонті у зелених з'явився Гацанюк, який знову перетягнув ковдру на зв'язківців – 3:2. Рахунок ніяк не влаштовував червоних і вони вирішили розіграти п'ятого. Отож усією п'ятіркою команда бомбардувала ворота Перформенсу і володіла тотальною перевагою, затисши та, водночас, програючи супернику. А Гацанюк і компанія витримали цей штурм і наприкінці зустрічі двічі скористалися порожніми воротами Капрі, куди "Ганз" і Добровольский закотили два м'ячі зі своєї половини – 5:2. 

 

"Фотоприлад" – "Олімп" 5:4
Голи: Головченко 3, Король 2 – Шевцов, Шевельов, Мусієнко, Романуха

Останнього кроку не вистачило Олімпу аби створити сенсацію. Команда за весь чемпіонат не набрала жодного пункту, а вчора була близькою до одразу трьох! Фотоприладу підфартило (але: "везёт тому, кто везёт") і команда на останніх хвилинах вирвала перемогу. 
Олімпійці, які протягом сезону демонструють просто феноменальний характер, здається, взагалі не знають свого положення в турнірній таблиці. На кожну гру команда виходить, ніби у ній вирішиться доля "золота". Так і вчора порцію нервів подарували сині вболівальникам НВК. 
hjWKLYPsjtc
У першому таймі все було досить спокійно. 1:1, приблизно рівна гра. А от у другому стався справжній треш. Спочатку Головчеко виводить НВК уперед. Далі Шевельов заштовхує м'яч і зрівнює показники – 2:2. Ще за хвилину забиває Король і одразу ж його радість нівелює Мусієнко. Ще за мить відзначається Романуха і дарує Олімпу шанс на перемогу – 3:4. Та цей рахунок також протримався недовго. На заключних хвилинах Фотоприлад вмикає резерви і з глибокої кишені дістає ще два "подарунки" синім. 5:4 – бойова перемога Фотоприладу.