У "бронзовій" зоні "Епіцентр Бізнес-ліги" зростає напруга
Написав Андрій Вєков   
П'ятниця, 12 серпня 2016, 08:37

SiHS7gEeNvY

Зіграно дев'ятий тур змагань.

 

"Телеперформенс" – "Черкасигаз" 2:6

Голи: Гайдай, Гацанюк – Алєксєєв 2, Кравець, Мудрик 2, Макогон
QOdEvzWBD-Q

Телеперформенс несподівано втрачає очки на фінішному відрізку "Епіцентр Бізнес-ліги". Першого голу в матчі нам довелося чекати аж півгодини. У дебюті поєдинку команди гралися в гойдалки, у яких обидва колективи могли забивати, проте за обопільною згодою, здається, цього не робили. Телеперформенс напередодні цієї зустрічі був фаворитом – команда прямий претендент на медалі чемпіонату, але через брак кадрів сьогодні (що дивно для зв'язківців) у другому таймі вони посипалися і пропустили багато голів. 

56k3jrDEYRg
Першим приклався до розгрому Алєксєєв – саме він відкрив рахунок. Далі у Черкасигазу все пішло як по маслу. Один за одним м'яч заходив у рамку перформенса. У підсумку ця поразка суттєво погіршує шанси зелених на бронзу чемпіонату. 

 


"Олімп" – "Служба 15-05" 0:9
Голи: Пасіченко 4, Лукашенко, Сініцин 2, Сумченко 2
pyiHt4je0g4
Гра в одні ворота. Розрядилася Служба 15-05 на аутсайдері чемпіонату. Олімп не зміг нічого протиставити швидким і молодим хлопцям. Ще й лідерів не було у синіх: Шевельов і Поліщук гру пропустили. Вже в першій половині Служба заробила собі гандикап, який зняв усі питання щодо переможця.

 

"Шпола Будматеріали" – "Патріоти" 3:1
Голи: Снісаренко (аг), Мальчик С., Маняк – Мельничук
SiHS7gEeNvY
Бойовита гра вийшла між цими колективами. Не очікували ми, що Патріоти зможуть сьогодні ообливо протистояти Шполі, але й Будматеріали по сезону демонструють дивну статистику. То у лідерів очки відберуть, то внічию зіграють. От і сьогодні вони не досить впевнено змагалися з білими. У першому таймі знову не було голів. Найцікавіше розпочалося в другому. 
7IGM4BgPAYs
Антигероєм Патріотів став Снісаренко. Він спочатку вийшов один на один із Мальчиком, обіграв його і не забив у порожні ворота! А за декілька хвилин забив у свої ворота! 1:0. Це дало Шполі невеличкий заряд і команда по гарячих слідах вже забила власний робочий гол: Мальчик вкинув на Вєтушко, той в дотик віддав на Мальчика Сергія і він замкнув у порожні ворота – 2:0. Потім відзначився Маняк – 3:0, а закрив поєдинок Мельничук, який не дав Патріотам програти в суху – 3:1. 

 


"Юрія-Фарм" – "Швидка допомога" 5:3
Голи: Мачульський, Кисельов 2, Ткаченко 2 – Даценко, Дучка, Грінько
OzfTTf11Tss
Неочікуваний опір видала Швидка Допомога на завершення 9 туру. Зазвичай, ігри за участі лікарів проходять за одним сценарієм – в одні ворота і без зворотнього зв'язку. Але сьогодні вони зруйнували цей стереотип. Швидка першою забила гол і постійно нав'язувала боротьбу Юрії, якій довелося місцями грати дуже жорстко, а іноді і жорстоко. Тож, чи то психологічно фармацевти зламали лікарів, чи то просто дався взнаки клас, але в першому таймі вони відігралися: голи забили Мачульський і Кисельов. 
atrCM0b3WaQ
У другій половині Юрія вже більше контролювала гру і раз у раз засмучувала воротаря синьо-зелених. Утім, Швидка все ще знаходила в собі сили боротися з важким суперником. Додати б до складу ще Фурта, і, можливо, рахунок був би іншим, а так, три результативні атаки Допомоги знівельовано фармацевтами – 5:3. Це, мабуть, найкраща гра Швидкої на турнірі.