Ліга Європи: Петряк і "Зоря" йдуть далі, Ковпак вилітає з "Ворсклою"
Написав Максим Гаптар   
П'ятниця, 07 серпня 2015, 11:55
07082015passligaeurope131762222
Черкащани зіграли матчі-відповіді Ліги-Європи. "Зоря" Івана Петряка впевнено розібралася із "Шарлеруа", а "Ворскла" Олександра Ковпака не втримала свій результат й не пройшла "Жиліну".
 
"Зоря" не залигає шансів "Шарлеруа" 
Після впевненої виїзної перемоги, «Зоря» не залишила шансів бельгійській команді і в другому матчі. Луганчани розібрали на частини суперника у другому таймі, відвантаживши три сухих м’ячі. Взяв участь в цій грі й Іван Петряк, котрий вийшов на поле у другому таймі й був активним на лівому фланзі півзахисту, проте відзначитися не зумів. А в підсумку 5 : 0 за сумою двох матчів й "Зоря" крокує до наступного раунду.

 07082015passligaeurope131762

Ковпак і "Ворскла" не втримали перемогу 
Полтавська «Ворскла» провела хороший матч. Команда Олександра Ковпака важко входила в матч, але таки забила потрібні голи. Другий м’яч команда забила у компенсований час й перевела гру в овертайм. У додатковий час "ворскляни" забили втретє й були близькими до виходу далі. Але провал на останніх секундах й гол від "Жиліни". Тому 3 : 1, виїхний гол виводить словаків далі.
Слід відзначитися не вдалий виступ і Олександра Ковпака. Після поганої гри на виїзді, де Ковпак не забив пенальті, послідував провал і вдома. Форвард мав кілька виходів віч-на-віч з воротарем, проте марнував їх. У підсумку, «Ворскла» вибуває з турніру.