Пас: невдачі черкащан
Написав Максим Гаптар   
Вівторок, 04 серпня 2015, 11:54
04082015passolympic karpati01082015010
Нічиї та поразки в активі вихованців Черкаського футболу за підсумками третього туру Прем’єр-ліги.
04082015passolympic karpati01082015001 
Прем’єр-ліга
Друга поразка «Олімпіка»
Одне очко в стартових трьох матчах здобув донецький «Олімпік». Після складного завершення минулого сезону та скандального початку нового, складно очікувати на достойні результати. Низка матчів «Олімпіка» минулого сезону потрапило під приціл контрольно-дисциплінарних органів. Втім, попри це, команда виступає. Проте поки матчі донеччан не надто вдалі. У матчі третього туру команда Максима Драченка та Володимира Танчика на власному полі поступилася «Карпатам». Нападник донеччан мав кілька моментів для взяття воріт, проте в обох ситуаціях Драченко пробивав вище воріт. Новобранець команди, Танчик, у цьому матчі відбував дискваліфікацію.
04082015pass04082015dnipro0002255 
Безвиграшна «Ворскла»
Ніяк не може перемогти «Ворскла». Полтавська команда має три нічиї на старті чемпіонату та поразку в кваліфікації Ліги Європи. Після програжного матчу з «Жиліною», у Прем’єр-лігі команда Олександра Ковпака зустрічалася з «Дніпром». Головний тренер «ворсклян» Василь Сачко дав відпочити головному нападнику команди. Ковпак вийшов на поле лише у середині другого тайму. Проте допомогти команді перемогти форвард не зумів. Матч завершився нічиєю – 1 : 1.
04082015pass29416 
Провал «Зорі»
Після над успішного матчу з «Шарлеруа», тренер «Зорі» Юрій Вернидуб дав змогу відпочити кільком основним футболістам команди. Власне тому зі стартових хвилин на матч зі «Сталлю» вийшов Іван Петряк. Проте вихованець смілянського футболу провів на полі не так багато часу. Отримавши ушкодження фланговий півзахисник залишив поле на 25-ій хвилині матчу. А в підсумку «Зоря» зазнала поразки з рахунком 0 : 2.
 
 Перша ліга
Листопад обігрує «Миколаїв»
Команда Дмитра Кошелюка на власному полі приймала «Нафтовик». Черкаський футболіст вийшов у стартовому складі «Миколаєва» й провів на полі весь перший тайм. Проте в перерві його замінили. І власне по-перерві, відомий черкаському вболівальнику Тимофій Листопад, чудовим ударом зі штрафного забив єдиний гол у матчі. 0 : 1, «Нафтовик» переграв «Миколаїв».
 
 «Оболонь-Бровар» поступається «Іллічівцю»
Антон Шевчук у минулому сезоні повернувся до «Оболоні», і вже цьогоріч повернувся з цією командою до першої ліги. Після стартового туру саме «Іллічівець» і «Оболонь-Бровар» були лідерами чемпіонату, і вже в другому матчі вони зустрілися між собою. Маріупольський клуб після вильоту з Прем’єр-ліги поки демонструє якісний рівень футболу. У нижчому дивізіоні «Іллічівець» виграв обидва свої матчі. Антон Шевчук вийшов на поле на 67-ій хвилині, але допомогти команді відігратися не зміг. У підсумку 0 : 2, «Оболонь» поступається.