Пас: вільне падіння «Олімпіка»
Написав Максим Гаптар   
Середа, 29 квітня 2015, 14:22
29042015karpati olimpik26042015003
Вітчизняні футбольні чемпіонати в різних лігах тривають, до вашої уваги матеріал про виступи черкащан.
 
Прем’єр-ліга
Друга поспіль перемога «Ворскли»
Полтавська «Ворскла» набирає непоганий хід. У 21-му турі команда Василя Сачка на власному полі без особливих проблем впоралася з «Волинню». Переможний результат полтавчани забезпечили ще в середині першого тайму. Практично весь матч на полі провів і Олександр Ковпак. Форвард традиційно був активний, але продовжити гольову серію не зумів. На 89-ій хвилині Ковпака замінив Маркоскі. У чемпіонаті «Ворскла» перебуває на шостому місці.

29042015pass290429

«Зоря» вириває перемогу в Ужгороді
Луганська «Зоря» закріпилася на четвертій сходинці. Після невдачі тиждень тому, команда Юрія Вернидуба завітала в гості до «Говерли». У складному матчі луганчани проявили характер. Поступаючись після першого тайму, команда вже в кінці гри зрівняла рахунок, а потім забила переможний м’яч. Вихованець смілянського футболу Іван Петряк провів весь матч на лаві запасних.
 
 Мінімальна перемога «Металурга», Мишенко в запасі
Друга перемога за останні три матчі в активі донецького «Металурга». Цього разу «МетаДон» на власному полі переграв «Чорноморець». Єдиний м’яч у матчі в активі Лазіча на 44-ій хвилині. Власне цього донеччанам вистачило для перемоги. Черкасець Богдан Мишенко потрапив до заявки на матч, але на поле у складній грі так і не вийшов. А в чемпіонаті «Металург» продовжує переслідувати «Ворсклу». Донецький клуб має 26 очок і посідає 7-му сходинку, у «Ворскли» - 29 балів.
 
«Олімпік» продовжує падіння
Серія поразок «Олімпіка» збільшилася ще на один матч. І якщо, низка розгромних поразок була від лідерів, цього разу донеччани безваріантно поступилися передостанній команді чемпіонату, «Карпатам». Більше того, по рахунку та по грі, львів’яни не залишили суперникові жодних шансів – 4 : 1. Максим Драченко, як і вся команда, провів не переконливий матч, щоправда у другому таймі у нього був не поганий момент, проте на його удар зреагував воротар «Карпат». У підсумку Драченко був замінений на 71-ій хвилині гри. У чемпіонаті «Олімпік» не може виграти вже 8 матчів, 7 з яких взагалі програв. Ця серія позначилася на турнірному становищі команди, нині «Олімпік» - 9-ий.

29042015karpati olimpik26042015009

 
29042015AV3T5096-4603-700-466-100
Перша ліга
«Миколаїв» відбирає очки в Сум
Перший гол в активі нової команди забив Дмитро Кошелюк. Черкаський футболіст провів не поганий матч проти ФК «Суми». Футболісти «Миколаєва» вже давно не можуть здобути бодай одне очко в чемпіонаті, втім зробити це вдалося у 23-му турі. На власному полі команда прийняла середняка, «Суми». Яскравий та результативний поєдинок завершився нічиєю 3 : 3. Протягом гри сумчани лідирували з рахунком 2 : 0, проте господарі поля відігралися. Першим це почав робити Кошелюк. На 40-ій хвилині навісну подачу від Бєрка замкнув головою Кошелюк – 1 : 2. Пізніше Бєрко відзначиться дублем й врятує цей матч для «Миколаєва». У цьому матчі участі не взяв Павло Остренко. Перед матчем з «Сумами» клуб припинив співпрацю з черкаським футболістом.
У чемпіонаті МФК перебуває на 14-ій позиції, й бореться з «Нивою» за рятівний, 13-ий рядок. Нині його утримує «Нива», в якої на одне очко більше.
 
Розгром від «Нафтовика» 
Команда з Охтирки здобуває різні результати. Так, після поразки, нічиєї слідує перемога. У Чернівцях «Нафтовик» провів впевнений матч проти «Буковини» й переміг з яскравим переконливою перевагою – 4 : 1. Тимофій Листопад провів на полі 71 хвилину. За цей час опорний півзахисник відзначився надійною грою і не поганими підключеннями до атак. Традиційно, Листопад намагався вразити ворота суперника дальніми ударами. Один із них цього разу поцілив у поперечину. Таким чином, відзначитися Тимофію поки не вдається. У чемпіонаті «Нафтовик» перебуває на 9-ій позиції. Втім у середині «турнірки» неабияка щільність, тому кожен наступний матч може кардинально змінити ситуацію.

29042015pass2904292222

 

У матеріалі використано фото ФК "Олімпік", ФК "Ворскла", ФК "Буковина", МФК "Миколаїв"