Пас повертається!
Написав Максим Гаптар   
Середа, 08 квітня 2015, 12:26
08042015pass2015DON 7509
«Черкаський спорт» продовжує слідкувати за виступами черкаських футболістів у клубах поза межами Черкащини.
До вашої уваги новий випуск рубрики «Пас».
Прем’єр-ліга
Смуга невдач «Олімпіка»
Після зимової паузи відкриття першого кола прем’єр-ліги, «Олімпік» - суттєво здав оберти. Нині команда черкасця Максима Драченка програла чотири матчі поспіль в другому колі й поки не може знайти свою гру. Так, із зони євро кубків «Олімпік» спустився на 8-му сходинку. Сьогоді підопічні Романа Санжара грають чвертьфінальний матч кубка України проти «Ворскли». У першому матчі команди зіграли в нічию, цього разу донеччани спробують вийти із затяжного піке, вигравши другий матч. Допомагатиме цьому й Максим Драченко. Черкаський універсал – залізо-бетонний основний гравець «Олімпіка».

 

«Ворскла» готова до кубкового матчу
Сусід «Олімпіка» по турнірній таблиці, «Ворскла» також прагне перемогти. Команда Олександра Ковпака гратиме на виїзді у кубку, попри це, саме у неї шансів на успіх більше. Щодо Ковпака, то черкаський нападник останнім часом давно не забиває й виходить на поле з лави запасних.
08042015pass20151350914007  max news
 Мишенко виходить на заміну
Посередньо у цьому сезоні виступає донецький «Металург». Команда перебуває на 9-ій позиції в чемпіонаті й відстає від «Олімпіка» та «Ворскли» на три очка. В останньому матчі команда поступилася «Металісту». П’ять хвилин ігрового часу отримав і Богдан Мишенко. 20-річний черкасець цього сезону провів п’ять матчів у складі «Металурга».
08042015pass2015
Максим Авер’янов очікує на шанс
Після дебюту в прем’єр-лізі проти київського «Динамо», Максим Авер’янов за основну команду «Металіста» не грав. Втім 17-річний футболіст продовжує виступати за команду U21, де він є одним із лідерів. А з огляду на фінансові проблеми харківського клубу, можна очікувати, що Авер’янов скоро повернеться до основного складу. Сьогодні у кубковому матчі проти "Шахтаря", "Металіст" зіграє молодіжним складом. Всі шанси вийти у старті має й Максим Авер’янов.
 
08042015passnew2015DSC00341 
Перша ліга
Тимофій Листопад опинився в «Нафтовику»
Екс-гравець білозірської «Зорі» та черкаського «Славутича», Тимофій Листопад знайшов собі новий клуб. Колишній лідер аматорської команди тепер виступає у першій лізі. У складі охтирського «Нафтовика» Листопад – основний захисник. Днями футболіст провів усі 90-ти хвилин у матчі проти «Сум». «Нафтовик» лідирував у матчі з рахунком 3 : 1, але «Суми» зуміли зрівняти рахунок. Матч завершився результативною нічиєю – 3 : 3. У чемпіонаті «Нафтовик-Укрнафта» - міцний середняк. Нині команда посідає сьому сходинку в турнірній таблиці.
 
Кошелюк програє в Миколаєві
Ще один екс-гравець «Славутича» та «Черкаського Дніпра» продовжує виступи у першій лізі. Днями Дмитро Кошелюк провів весь матч у складі «Миколаєва» проти «Десни». Щоправда клуб черкаського футболіста зазнав поразки з рахунком 1 : 4. Кошелюк провів на полі весь матч й відзначився попередженням. Зазначимо, що МФК «Миколаїв» є одним із аутсайдерів першої ліги. У турнірній таблиці команда йде третьою знизу.
2015 04 04 9kubok belarusi 20142015 dinamo-brest belshina
Білорусь
«Белшина» припиняє боротьбу за кубок
Черкащанин Олег Карамушка продовжує підкорювати Білорусь. Цього сезону футболіст перейшов до «Белшини». У команді з Бобруйська Карамушка став основним гравцем. Днями «Белшина» провела матч-відповідь ¼ кубка Білорусі з футболу, в якому поступилася з рахунком 1 : 2 команді «Динамо-Брест». Олег Карамушка провів на полі всі 90 хвилин.