Пас: кубок України
Написав Максим Гаптар   
Вівторок, 26 серпня 2014, 17:29
26082014IMG 9662
Сьогодні відбулося жеребкування 1/8 кубка України. А днями були зіграні матчі попереднього раунду.
Окрім «Черкаського Дніпра» у матчах брали участь й черкаські футболісти, котрі грають за різноманітні вітчизняні команди. У черговій рубриці «Пас» ми розкажемо про виступи вихованців черкаського футболу.
 
«Олімпік» сильніший за «Реал Фарму»
Команда Максима Драченка спокійно та впевнено подолала свій перший раунд кубка України. Прем’єрліговий «Олімпік» грав у гостях проти команди другої ліги «Реал Фарм». І якщо в елітному дивізіоні донеччани як перемагають, так і поступаються, то у матчі з командою рангом нижче, проблем в «олімпійців» не було. Хоча рахунок і був мінімальний, втім по грі донеччани повністю домінували над суперником. Весь матч провів і черкасець Максим Драченко. 7-ий номер «Олімпіка» виступав на позиції крайнього нападника, де добре себе проявив. Максим створив гол своєї команди. На 31-ій хвилині Драченко зробив навісну передачу на свого партнера Лисенка, котрий і відкрив рахунок. У підсумку, цей гол і став вирішальним. Донеччани спокійно довели цей матч до перемоги, а гравці «Реал Фарми» не зуміли нічого з цим зробити. 1 : 0, «Олімпік» прямує далі. В 1/8 команда Драченка зіграє з запорізьким «Металургом».

 

«Воркла» розтрощила «Ниву», Ковпак відзначився голом
У Тернополі дива не сталося. Місцева «Нива» не змогла нічого протипоставити команді Прем’єр-ліги. Щоправда матч розпочався зі швидкого голу від «Ниви». Втім через кілька хвилин «Ворскла» відігралася й далі провела ще чотири м’ячі. Всі 90 хвилин провів і новачок «ворсклян» Олександр Ковпак. Черкаський форвард долучився до розгрому й забив четвертий гол «Ворскли». Цей гол став першим в активі Ковпака у складі «Ворскли». У підсумку 5 : 1, «Ворскла» в наступному раунді. В 1/8 полтавці зіграють з «Іллічівцем».

 

«Зоря» не має проблем із «Кремнем»
Ще один представник елітного дивізіону, луганська «Зоря» здобула впевнену перемогу над кременчуцьким «Кремнем». Команда смілянського футболіста Івана Петряка виграла з рахунком 2 : 0. Сам півзахисник участі у матчі не брав.У наступному раунді "Зоря" зіграє з "Олександрією".

260820141394815102  max news 

«Металург» поступився «Полтаві»
Єдина сенсація кубкових матчів відбулася в Полтаві. Команда Антона Шевчука переграла прем’єрліговий «Металург» (Донецьк). Сам Антон Шевчук участі в матчі не брав. Натомість у матчі зіграли інші два черкащанина. У складі «Полтави» на 78-ій хвилині вийшов нападник Максим Лісовий. А в «Металурзі» 90 хвилин на полі провів інший черкаський футболіст, Богдан Мишенко. Але обидва гравці не змогли відзначитися за свої команди. "Металург" вибуває з кубка, а "Полтава" гратиме з "Шахтарем".