Пас: команди черкащан грають в нічию
Написав Максим Гаптар   
Четвер, 15 серпня 2013, 17:22
pas5turr52365
Вихідними відбувся черговий тур у Прем’єр- та Першій лізі. Більшість матчів команд черкаських футболістів завершилися у нічию. До вашої уваги результати.
 
Перш ніж почати про виступи наших команд у чемпіонаті України, вчора відбувся матч національної збірної України проти команди Ізраїлю. У переможному матчі у складі української команди на поле вийшов черкащанин Олександр Ковпак. Однак смілянський нападник вийшов на поле на 80-ій хвилині, коли переможний результат був забезпечений для нашої команди.

 

Прем’єр-ліга
pas5turr52376«Севастополь» розписав мирову з «Металургом»
Найбільш черкаська команд з-поміж інших ніяк не може вийти на пристойний очковий показник. Після перемоги над «Таврією» футболісти «Севастополя» вирушили до Запоріжжя, де мали на меті переграти місцевий «Металург». Однак матч склався цілком рівно для обох команд. «Севастополь» жвавіше розпочав гру й до кінця першого тайму не лише вийшов уперед, а й подвоїв свою перевагу. З черкащан на полі з’явився й провів усі 90 хвилин лише Олександр Ковпак. Смілянин провів хороший матч, і хоча не зміг забити, проте був корисним для команди. З інших представників нашої області в запасі опинився Олександр Жабокрицький. Усі інші були поза бортом заявки на матч.
Щодо гри, то «Севастополь» не зумів втримати свою перевагу. Господарі поля провели значно краще другий тайм і відіграли обидва м’ячі. У підсумку 2 : 2.
Після цього матчу «Севастополь» поніс одну з найважливіших кадрових втрат. Команду полишив головний тренер Олег Кононов. Спеціаліст працевлаштувався у російському ФК «Краснодар».

 

«Зоря» грає в нічию з «Карпатами»
Після успішного старту в чемпіонаті луганська «Зоря» продовжує впевнені виступи. Щоправда останні два матчі луганчани не можуть перемогти, проте все одно не допускають поразок. У 5-му турі футболісти «Зорі» не зуміли подолати супротив львівських «Карпат». Матч завершився сухою нічиєю. Смілянський півзахисник Іван Петряк був у заявці на матч, але на поле так і не вийшов.

 

Перша ліга
«Олімпік» відібрав очки у «Сталі»

pas5turrDSC 4085

Лідер Першої ліги алчевська «Сталь» в останніх двох турах дещо «пробуксовує». Після поразки від «Полтави» «сталевари» мали на меті вдома реабілітуватися у грі з «Олімпіком». Однак донецький колектив дав справжній бій лідеру й зіграв у нічию. Уродженець Городища Віталій Грицай не взяв участь у цьому матчі. А-от у складі «Олімпіка» весь матч на полі провів черкаський захисник Максим Драченко. Свій матч Максим провів надупевнено й став одним із кращих у своїй команді. Захисник цілком упорався з гравцями атаки суперника. Також Драченко неабияк допомагав своїй команді в атаці й був близьким до голу. Цілком логічно, що Максим Драченко потрапив у символічну збірну туру по версії сайту football.ua.

 

«Полтава» поступається «Буковині»
Після перемоги над «Сталлю» футболісти «Полтави» не зуміли продовжити свою переможну серію. Виїзд у Чернівці, де полтавчани зустрілися з «Буковиною» був не на користь «Полтаві». Господарі поля здобули переконливу перемогу з рахунком 2 : 0. Стосовно наших, то Антон Шевчук вийшов на цей матч у стартовому складі й провів на полі 64 хвилини.

 

Чемпіонат Білорусі
«Дніпро» знову поступається
Команда Олега Карамушки нещодавно грала важливий поєдинок проти сусіда по турнірній таблиці, брестського «Динамо». Однак могилівське «Дніпро» зазнало болючої поразки з рахунком 0 : 2. Олег Карамушка провів на полі всі 90 хвилин, Максим Лісовий участі у матчі не брав.