Перемоги черкаських футболістів у першій лізі
Написав Максим Гаптар   
П'ятниця, 12 квітня 2013, 07:16

Олександр Жабокрицький, ФК "Севастополь"

До вашої уваги результати матчів вихованців черкаського футболу у черговій рубриці "Пас".

Перша ліга

"Севастополь": без проблем з "Олімпіком"

Найбільш черкаська команда чемпіонату України на власному полі приймала "Олімпік", в якому також грає черкаський футболіст Максим Драченко. З-поміж усіх гравців нашої області в старті на цей матч вийшов лише Олександр Ковпак. У цьому матчі футболісти "Севастополя" відразу окреслили свої плани на перемогу. Проте, для здобуття результату команді Олега Кононова знадобилося більша частину матчу. Відкрити рахунок кримській команді вдалося лише на 65-ій хвилині. До слова, ніхто з черкаських футболістів не відзначився. У першому та на початку другого тайму Олександр Ковпак не одноразово загрожував воротам суперника. Проте відкрили рахунок севастопольці вже тоді, коли смілянин поле залишив. Цікаво, що вже вдруге Ковпака замінює інший черкащанин - Олександр Жабокрицький. Власне цей футболіст вкотре став джокером команди. Уманський футболіст брав участь у двох гольових атаках своєї команди, зробивши дві результативні передачі. У підсумку "Севастополь" здобув чергову перемогу. У наступному турі команда Олега Кононова зіграє з краматорським "Авангардом".

Олександр Жабокрицький, ФК "Севастополь"

Голи матчу:

"Сталь" продовжує погоню за "Севастополем"

У черговому турі чемпіонату "сталевари" зустрічалися з "Нафтовиком". Команда з Алчевська продемонструвала якісну гру, й здобула впевнену перемогу. Щоправда наприкінці зустрічі, втрата концентрації ледь не вартувала "Сталі" перемоги, адже "Нафтовик" зміг скоротити відставання до мінімуму. Уродженець Городища Віталій Грицай лише номінально взяв участь у цьому матчі, вийшовши на заміну на 83-ій хвилині гри.

У чемпіонаті "Сталь" посідає другу сходинку, відстаючи від першого місця на одне очко.

 

"Геліос" сильніший за "Олександрію"

Харківська команжа переконливо переграла ПФК "Олександрія". Черкаський форвард Руслан Качур лише на останніх хвилинах гри вийшов на поле. Щоправда за кілька хвилин Качур встиг відзначитися попередженням.У турнірній таблиці "Геліос" піднявся на 8-му сходинку, змістивши з неї "Полтаву".

Шевчук дебютує з поразки

У 22-му турі чемпіонату України уманчанин Антон Шевчук дебютував за свою нову команду. У матчі проти "Одеси" Шевчук вийшов на поле на 61-ій хвилині. У цей час суперник полтавчан - ФК "Одеса" перемагала з рахунком 1 : 0. Проте змінити цей рахунок на свою користь гравцям ФК "Полтава" не вдалося. У підсумку у дебютному матчі Шевчука "Полтава" зазнала поразки.

Чемпіонат Білорусі

"Дніпро" Карамушки та Лісового поступається

У другому турі чемпіонату Білорусі могилівське "Дніпро" завітало в гості до команди "Торпедо-БелАЗ". У цьому матчі зі стартових хвилин вийшли обидва представники Черкащини - Олег Карамушка та Максим Лісовий. Втім, провівши на полі всі 90 хвилин, вплинути на позитивний результат для своєї команди їм обом не вдалося. У підсумку "Дніпро" мінімально поступається.