Танчик і ко повертаються на першу сходинку
Написав Максим Гаптар   
Вівторок, 13 листопада 2012, 15:54

tanchyk987637734

В Україні пройшли чергові матчі прем’єр- та першої ліги.  

kovpaks987772325Прем’єр-ліга

«Арсенал» програє вдруге поспіль

Знову не вдалий матч проти «Чорноморця» провели кияни. Смілянський футболіст Олександр Ковпак традиційно вийшов на поле з перших хвилин і мав свої моменти. На 24-й хвилині Олександр Ковпак непогано вийшов на ударну позицію, проте у штрафний майданчик не увійшов а вирішив пробити поза меж, однак м’яч після удару 9-ки «Арсеналу» просвистів поруч із перекладиною. Більше істотних нагод, які могли змінити долю матчу у Ковпака не було, тому в середині другого тайму його було замінено. Проте свій моменти використали футболісти «Чорноморця», які перед свистком на перерву забили єдиний гол. У підсумку 0 : 1, «Арсенал» продовжує «лихоманити». У чемпіонаті підопічні Леоніда Кучука посідають 8-му сходинку. А в наступному турі «каноніри» зіграють проти «Шахтаря».

 

Перша ліга

«Олімпік» сильніший за «Динамо-2»

Один гол президента «Олімпіка» дозволив команді святкувати перемогу над «динамівцями». Черкаський захисник Максим Драченко традиційно розпочинав матч зі стартових хвилин. Окрім якісної роботи в обороні, Максим підключався зі свого флангу в атаку, не одноразово розпочинаючи небезпечні атаки. У середині матчу після подачі кутового Драченко першим випередив захисника і пробивав головою, однак у ворота не влучив. Більше істотних моментів за участю черкащанина не було. А «Олімпік» у підсумку здобув мінімальну перемогу.

Три перемоги поспіль дозволили донецькій команді піднятися на сьому позицію у чемпіонаті. А в наступному, 20-му турі «Олімпік» зіграє з «Нафтовиком-Укранфтою».

 

«Сталь» грає в нічию з «Полтавою»

У домашньому матчі проти «Полтави» «сталевари» не зуміли перемогти. Уродженець Городища Віталій Грицай з’явився на полі лише наприкінці матчу і нічим вагомим не запам’ятався. 3 : 3, «Сталь» посідає другу сходинку. У наступному матчі алчевська команда зіграє проти «Оболоні».

«Севастополь» перемагає «Арсенал» і повертається на перше місце

tanchyk9987637840 

У домашньому матчі проти білоцерківського «Арсенала» у складі «Севастополя» вийшли всі четверо черкащан. У старті команди з’явилися Махновський, Крамар і Танчик.

Володимир Танчик традиційно якісно відпрацьовував на своєму фланзі, постійно загострюючи ситуацію. Володимир Танчик не мав особливих нагод відзначитися, проте його простріли неабияк розхитували оборону суперника.

Протягом усього матчу у гравців «Арсенала» не було особливих моментів, як наслідок Костянтин Махновський не напружувався у цьому матчі. До середини другого тайму на поле вийшов і уманчанин Олександр Жабокрицький, який одного разу небезпечно пробивав, проте забити не вдалося.

У підсумку 3 : 0, «Севастополь» із 38-ма очками очолює чемпіонат. У наступному турі підопічні Олега Кононова зіграють в гостях з МФК «Миколаїв».

 

«Кримтеплиця» переграє «Миколаїв»

Команда Олега Карамушки на власному полі переконливо здолала «Миколаїв». Сам захисник провів весь матч на полі, й одного разу завдавав непогано удару. Окрім цього Карамушка відзначився своїми якісними та завзятими діями в захисті, за що захисника було відзначено жовтою карткою.

У чемпіонаті команда з Молодіжного посідає 12-ту позицію. А в 20-му турі «Кримтеплиця» завітає в гості до «Геліоса».