Завершилися чергові матчі наших в чемпіонаті України
Написав Максим Гаптар   
Понеділок, 05 листопада 2012, 16:29

kovvvpaks71265Невезіння Ковпака, гол Танчика і поразка «Севастополя», перемоги «Сталі» й «Оболоні». Інші матчі.

Прем’єр-ліга

«Арсенал» поступається «Ворсклі»

У матчі проти полтавської «Ворскли» «каноніри» мали купу моментів для перемоги. Однак тотальна нереалізація моментів та пропущений м’яч поставили на цьому хрест. Смілянський футболіст Олександр Ковпак з перших хвилин з’явився на полі і вже на 6-й мав відкривати рахунок. Максим Шацьких вивів Ковпака віч-на-віч з воротарем «Ворскли», однак Олександр пробив в останнього. Це був не єдиний момент форварда у цьому матчі. На 30-й хвилині Ковпак мав ще одну чудову нагоду, однак його удар головою поцілив у перекладину. Через кілька миттєвостей потому форварду знову не вдалося забити, його удар пройшов у лічених сантиметрах від стійки.

Тотальне витрачання моментів зіграло з киянами злий жарт. Полтавчани використали свій момент у другому таймі, який приніс їм перемогу. До слова, за хвилину до забитого «ворсклянами» голу, форварда Олександра Ковпака було замінено.

Ця поразка опустила «Арсенал» на 7-му сходинку. А в наступному турі кияни зіграють проти свого сусіда по турнірній таблиці, одеського «Чорноморця».

kramarrrr37029 

Перша ліга

Гол Танчика не допоміг «Севастополю» виграти

Гра проти охтирського «Нафтовика» обірвала «Севастополю» тривалу переможну серію. Кримчани вже на старті матчу пропустили гол від суперників і протягом усього матчу перебували у статусі наздоганяючих. Власне дістатися суперника їм так і не вдалося, оскільки «Нафтовик» ще в першому таймі подвоїв свою перевагу. Втім «огризнутися» севастопольці таки спромоглися. На 53-й хвилині черкаський півзахисник Володимир Танчик якісно пройшов крізь оборону суперника й увірвався до карного майданчика після чого сильним ударом поцілив у кут воріт. 2 : 1 «Севастополь» поступається і пропускає «Сталь» на першу сходинку. Серед черкаського десанту з перших хвилин у кримчан вийшов також і Антон Крамар, а в другому таймі на полі з’явився й Олександр Жабокрицький.

У наступному турі «Севастополь» зустрінеться з білоцерківським «Арсеналом».

Гол Володимира Танчика (з 19-ї секунди):

 

«Сталь» перемагає і повертає собі лідерство

Вихованець городищенського футболу Віталій Грицай вийшов у стартовому складі «Сталі». Проте за той час, що футболіст пробув на полі його команда пропустила гол. А вже зі старту другого тайму Грицая замінив Локтіонов. Саме гравець, котрий замінив нашого земляка і став героєм матчу. Локтіонов буквально першим своїм дотиком зрівняв рахунок, а через хвилину забезпечив переможний результат своїй команді.

У 19-му турі «сталевари» приймуть на своєму полі «Полтаву».

grucauuuuu212397583 

«Олімпік» познущався над «Одесою»

Похмура смуга «Олімпіка» добігла кінця. Донеччани вже у другому матчі поспіль демонструють хорошу гру і це позначається на кінцевому результаті. Так і цього разу, «Олімпік» з перших хвилин почав доводити свою перевагу. Черкаський футболіст Максим Драченко традиційно цементував захист команди. Проте незважаючи на свою дальню від атаки позицію, Максим одного разу пробивав по воротах, але його постріл був не влучним. У підсумку «Олімпік» здобув відчутну перемогу з рахунком 4 : 0, що дозволила команді вийти на 11-ту позицію в чемпіонаті.

Наступним суперником команди стане «Нафтовик-Укрнафта».

 

«Оболонь» долає «Суми» без Шевчука

У переможному для «Оболоні» матчі над «Сумами» уманчанин Антон Шевчук участі не брав, оскільки не потрапив до заявки на матч.

У чемпіонаті кияни нині посідають 12-ту сходинку. За тиждень «Оболонь» завітає в гості до «Буковини».

 

Карамушка забиває – «Кримтеплиця» виграє

Вихованець канівського футболу Олег Карамушка став справжнім героєм матчу своєї команди проти «Арсеналу». У середині першого тайму захисник добре підключився до атаки і після розіграшу штрафного опинився тут як тут і забив гол. Далі команді стало значно легше грати і «Теплиця» ще збільшила свою перевагу. 3 : 1, «Кримтеплиця» знову на коні. Після 18-го туру «Кримтеплиця» посідає 13-ту сходинку в чемпіонаті, а в наступному турі команда з Молодіжного зустрінеться з МФК «Миколаїв».

Гол Олега Карамушки (з 56-ї секунди):