«Севастополь» стає одноосібним лідером чемпіонату
Написав Максим Гаптар   
Вівторок, 30 жовтня 2012, 14:05

P3270418-2209-1000-700-100-rd-FFFFFF 

Команда Володимира Танчика відривається від своїх суперників на два очки. «Арсенал» Ковпака грає в нічию. Інші матчі черкащан.

Прем’єр-ліга

«Арсенал» грає в нічию з «Волинню»

У домашньому матчі проти луцької «Волині» смілянин Олександр Ковпак вийшов зі стартових хвилин. Форвард «канонірів» традиційно був активним в атаці і мав низку нагод забити, проте єдиний гол команди забив Адійя. Проте наприкінці матчу волиняни зрівняли рахунок. Після 13-ти турів «Арсенал» лишається на 5-му місці. У наступному турі «каноніри» зіграють проти полтавської «Ворскли».

 

Перша ліга

«Севастополь» зміцнює свою першу сходинку

3fdjnfjkn48854450 

У першій лізі лідерство захопила команда Володимира Танчика, ФК «Севастополь». В останньому турі кримчани завдяки покеру Кузнєцова перемогли.

Черкащанин Володимир Танчик з перших хвилин з’явився на полі і провів у матчі більшу частину часу. Власне у першому таймі Танчик відіграв надупевнено. Молодий півзахисник протягом всієї гри загрожував воротам суперника і на 61-й хвилині зробив ювелірну передачу на Сергія Кузнєцова, який забив фінальний гол своєї команди. 4 : 2, «Севастополь» переміг. Серед усього черкаського десанту у складі «Севастополя» на поле виходили Жабокрицький та Крамар.

У наступному турі кримчани зіграють проти «Нафтовика».

 

«Оболонь» здобуло одне очко з «Авангардом»

На власному полі київська «Оболонь» приймала «Авангард». «Пивовари» не змогли здобути три очка у цьому матчі, тому задовольняються одним пунктом. Після першого кола «Оболонь» посідає 13-ту сходинку. А в наступному турі кияни приймуть «Суми».

 

«Олімпік» перемагає і піднімається турнірною таблицею

У переможному для «Олімпіка» матчі, черкасець Максим Драченко традиційно вийшов зі стартових хвилин. Черкаський захисник провів на полі всі 90 хвилин. Драченко завзято захищався і в черговий раз отримав жовту картку. У підсумку «Олімпік» мінімально переміг «Зірку» з рахунком 2 : 1.

В наступному матчі донеччани зіграють проти «Одеси».

 

«Сталь» розмінює очки з «Геліосом»

Уродженець Городищини Віталій Грицай взяв участь у цьому матчі, щоправда часу щоб істотно допомогти своїй команді в нього було обмаль. Грицай вийшов на поле на 80-й хвилині і за цей час нічим серйозним не запам’ятався.

Після 17-ти турів «сталевари» посідають другу сходинку в чемпіонаті, а в наступному турі зустрінуться з «Титаном».