Володимир Танчик забиває два голи команді Вадима Гостєва
Написав Максим Гаптар   
Понеділок, 22 жовтня 2012, 13:41

pas16tur35530

Дубль Володимира Танчика дозволяє «Севастополю» очолити турнірну таблицю першої ліги.

Прем’єр-ліга

«Арсенал» грає в нічию і лишається на 5-й сходинці

pas16tur212213895 

У 12-му турі «каноніри» зустрічалися з «Кривбасом». Опір криворіжців киянам здолати не вдалося. Смілянин Олександр Ковпак провів на полі всі 90 хвилин, однак забити форвардові не вдалося. Доля матчу вирішилася в останні 5 хвилин зустрічі. Спочатку, на 86-й хвилині Антонов з пенальті вивів «Кривбас» уперед, однак вже на 90-1 хвилині нічийний рахунок забезпечив Мікоюнас – 1 : 1.

Після 12-турів «Арсенал» посідає 5-ту сходинку і має у своєму активі 19 очок. У наступному турі кияни зіграють проти «Волині».

 

Перша ліга

«Севастополь» громить «Одесу»

Підопічні Олега Кононова просто розтрощили «Одесу». Перевага «Севастополя» була протягом усього матчу. Вже після 11-ї хвилини доля матчу була вирішена. Кримчани на 5-й та 11-й хвилині забили кілька м’ячів. Під завісу першого тайму Данішевський потроїв перевагу своєї команди.

У другому таймі ініціативу на себе взяв Володимир Танчик. Черкаський футболіст вийшов на поле по-перерві і доповнив картину побиття «Одеси». Танчик відразу пожвавив гру своєї команди і на 57-й хвилині після реактивно швидкого проходу забив гол. На цьому черкасець не зупинився. 15 хвилин потому все той же Танчик виконав ще один швидкісний прохід і відвантажив 5-й гол у ворота «Одеси». Остаточним рахунок зробив на 78-й хвилині Кузнєцов. 6 : 0, «Севастополь» виходить на першу сходинку.

У наступному турі кримчани зіграють з «Динамо-2».

pas16tur2122138955555 

Відразу після матчу Танчик дав інтерв’ю клубному сайту:

- Володя, вітаємо з перемогою і з дублем. Досить швидко ти його оформив, всього за 15 хвилин.
- Це не просто мій найшвидший дубль за «Севастополь». Він взагалі перший у моїй севастопольській кар'єрі. До цього мені вдавалося забити два м'ячі лише в одному матчі: у зустрічі Кубка ліги сезону 2009/2010 у ворота команди «Карпати-2», коли я захищав кольори «Львова-2».


 - Які відчуття після першого севастопольського дубля?
- Та які можуть бути відчуття?! Ми виграли! Не думаю, що мають бути якісь нові відчуття. Особливо, коли забиваєш другий гол за рахунку 5:0.

- Готовий зробити дубль в одному з трьох поспіль майбутніх виїзних матчів?
- Справа не в дублі. У нас немає інших варіантів: тільки вигравати. У чемпіонаті ми вийшли на перше місце, але тільки за різницею забитих і пропущених м'ячів. Тому потрібно не тільки збільшувати цей розрив, але і йти у відрив в очках.

- У Кубку не буде недооцінки суперника?
- Ні. Ми вже кілька разів обпікалися у зустрічах з суперниками, які заздалегідь були визначені нижче класом. Внічию грали, бувало, й програвали. Ми витягли з цих ігор безцінний досвід, урок засвоїли. Тому будемо налаштовуватися тільки на перемогу в цьому матчі. 

Відео голів (голи Танчика з 39-ї секунди):

 

 

«Оболонь» і «Олімпік» ділять очки

DSS_2367 

Успішний старт донецького «Олімпіка» змінився затяжною серією невиразних виступів. Донецька команда знову не змогла здобути максимум очок. Протистояння сусідів по турнірній таблиці завершилося нічиєю 1 : 1. Черкащанин Максим Драченко відіграв весь матч у захисті, тому особливих нагод покращити гру команди в атаці не мав.

Після 16-ти турів і «Олімпік» і «Оболонь» перебувають на відстані одного очка один від одного. Донеччани з 19-ма очками посідають 12-ту сходинку, а кияни з 18-ма – 13-ту. У наступному турі «Олімпік» зіграє з «Зіркою», а «Оболонь» з «Авангардом».

 

«Сталь» поступається і опускається на другу сходинку

pas16tur212213895 

У матчі проти «Буковини» з перших хвилин на поле вийшов Віталій Грицай. Однак за той час, що городищинець пробув на полі, його команда пропустила два м’ячі. У другому таймі Грицая замінили, проте це не допомогло команді змінити хід гри. «Сталь» поступається з рахунком 0 : 3.

У чемпіонаті «Сталь» має рівну кількість очок з «Севастополем», однак по додатковим показникам поступається своєму супернику. У наступному турі «сталевари» зіграють проти «Геліоса».

 

«Кримтеплиця» і Карамушка перемагають

Команда канівського футболіста Олега Карамушки здобула переконливу перемогу над «Динамо-2». Наш земляк провів на полі весь матч, проте відзначитися у статистиці йому не вдалося. «Кримтеплиці» перемагає з рахунком 3 : 1.

У чемпіонаті команда з молодіжного розмістилася поруч з парою «Олімпік»-«Оболонь». «Кримтеплиця» з 18-ма очками посідає 14-ту сходинку. А в наступному турі «Теплиця» зіграє проти «Нафтовика»