«Сталь» продовжує лідирувати в чемпіонаті
Написав Максим Гаптар   
Вівторок, 16 жовтня 2012, 10:12

tanchykvszirka87634445У 15-му турі чемпіонату України серед команд першої ліги команда Віталія Грицая міцніше закріпилася на першому місці в турнірній таблиці, «Олімпік» Максима Драченка продовжує своє падіння.

Перша ліга

«Севастополь» розійшовся миром із «Зіркою»

Традиційно з перших хвилин у складі «Севастополя» вийшов черкасець Володимир Танчик. Черкаський півзахисник у своїй манері постійно загрожував воротам суперника, проте забити у цьому матчі йому не вдалося. Проте Танчик мав 100-відсоткову нагоду забити гол. На початку другого тайму черкасець вийшов віч-на-віч з голкіпером суперника, але переграти стража воріт «Зірки» йому не вдалося. У другому таймі Танчика замінив ще один виходець з Черкащини, Олександр Жабокрицький, також у другому таймі на поле вийшов Антон Крамар. Однак ці двоє не зуміли перехили шальку терезів на користь «Севастополя». 1 : 1, кримчани відстають на три очки від лідера чемпіонату. Костянтин Махновський продовжує проводити матчі на лаві запасних. У наступному турі «Севастополь» зіграє проти «Одеси».

 

«Оболонь» знову поступається

Уманчанин Антон Шевчук у 15-му турі нарешті отримав ігровий час. Проте менше ніж 10 хвилин у другому таймі Шевчуку не вистачило для того, аби продемонструвати свої найкращі якості. У чемпіонаті «пивовари» посідають 13-ту сходинку, а в наступному матчі «Оболонь» зіграє зі своїм сусідом по турнірній таблиці, «Олімпіком».

 

«Олімпік» поступається у третьому матчі поспіль

Повернення Максима Драченка після дискваліфікації не допомогло команді у матчі проти «Полтави». Черкаський футболіст провів весь матч на полі і завзято працював у захисті. За надмірне завзяття Драченко у черговий раз отримав жовту картку. А команда поступилася з рахунком 0 : 1. Після 15-го туру донеччани перебувають на 12-му місці, а в наступному турі зіграють проти «Оболоні».

 

«Сталь» перемагає втретє поспіль

Фаворити чемпіонату впевнено переграли «Суми». Городищенський футболіст Віталій Грицай провів на полі близько 25 хвилин. Вихід Грицая неабияк допоміг команді, адже після 66-ї хвилини гра «Сталі» значно пришвидшилась і пожвавилась. Як наслідок всі голи «сталеварів» були забиті, коли Віталій перебував на полі. У підсумку 3 : 1, «Сталь» продовжує очолювати чемпіонат. У наступному турі алчевська команда зіграє проти «Буковини».