Ковпак забиває "Говерлі", Танчик - "Оболоні"
Написав Максим Гаптар   
Четвер, 11 жовтня 2012, 10:53

kovpak-goverla2068867

Пройшли чергові матчі Прем’єр-ліги та першої ліги.

Прем’єр-ліга

"Арсенал" долає "Говерлу", Ковпак забиває гол

У рамках 11-го туру Прем’єр-ліги київський "Арсенал" Олександра Ковпака впевнено переграв "Говерлу". Власне автор другого забитого м'яча у ворота "Говерли", смілянин Олексанр Ковпак дав інтерв’ю сайту 4-4-2.com.ua.

 

- Завжди приємно брати участь в грі, тим більше, що команда виграла сьогодні. Це далеко не та команда, яка була на початку чемпіонату. Ми їх переглядали: вони досить непогано укомплектована, обіграли донецький Металург, який є нашим прямим конкурентом, вони показують непогану гру. Гра вийшла конструктивною в тому плані, що контролювали хід гри і змогли забити наприкінці гри м'яч - це сприяло перемозі, безумовно.

- Зв'язка з Гоменюком, коли забивали другий гол була награна?

- Ми, напевно, відчуваємо один одного. Цей зв'язок ще не загубилася

- Такий собі «кримський елемент» в тактиці Арсеналу ...

- Ну, є, звичайно, куди ж без нього?

- А ти знаєш, що в особистих зустрічах з Говерлою зрівнялися за перемогам 3:3, до того ж це була ваша 11 гра?

- Ні, чесно кажучи, я не стежу за статистикою. Я впевнений в тому, що вона рано чи пізно повинна помінятися - ось ми сьогодні і почали

- Ти себе, як відчував на полі сьогодні?

- Мені, чесно, було важко. Особливо після травми і це не дивлячись на те, що я 4 дні готувався у загальній групі. Тренер сьогодні довірив мені і випустив. Головне, що сьогодні перемогли, 3 очки. Наздогнали Металіст, а у них складна гра попереду (Металіст в ці вихідні зіграє з Шахтарем.

Гол Олександра Ковпака: 

tanchykabangard2033855Перша ліга, 14-й тур

Севастополь    2 : 0    Оболонь

Один із лідерів чемпіонату "Севастополь" переграв середняка "Оболонь". Команда Володимира Танчика здобула впевнену перемогу, не залишивши своїм суперникам жодних шансів. Значний вклад у цю вікторію зробив Танчик. Черкаський футболіст був одним із найактивніших у матчі. У першому таймі "Т-34" завдавав кілька небезпечних ударів. А на початку другого вже вивів свою команду вперед. Швидка атака "Севастопольців" завершилася влучним ударом Танчика - 1 : 0.  Забезпечивши собі перевагу, севастопольські футболісти вільніше себе відчували, тому домінували на полі до кінця матчу. За кілька хвилин до кінця гри кримчани заробили пенальті, яке вдало реалізував Кузнєцов. 2 : 0, "Севастополь" залишається на другому місці. У наступному турі підопічні Олега Кононова зіграють проти "Зірки".

Гол Володимира Танчика:

 

Без Драченка "Олімпік" програє

У домашньому матчі проти "Титану" донецький "Олімпік" грав без свого основного захисника, Максима Драченка. Черкаський футболіст відбуває дискваліфікацію за перебір жовтих карток. Відсутність основного захисника негативно вплинула на команду. У підсумку "Олімпік" програв з рахунком 0 : 2. Нині "Олімпік" посідає 11-ту сходинку у чемпіонаті. У наступному турі донецька команда зустрінеться з "Полтавою".

"Сталь" долає "Авангард"

Команда Віталія Грицая розібралася з "Авангардом". Городищенський футболіст взяв участь у матчі, вийшовши на заміну на 60-й хвилині. Після 14-ти турів "сталевари" посідають першу сходинку, випереджаючи найближчого переслідувача на одне очко. У наступному турі "Сталь" зіграє з "Сумами".