Пас. Без Ковпака «Арсенал» грає в нічию. Інші матчі
Написав Максим Гаптар   
Понеділок, 01 жовтня 2012, 11:38

drachenko12tur29329

Після нетривалої перерви рубрика "Пас" повертається. Цього разу пропонуємо до вашої уваги звіт про матчі наших земляків у чемпіонаті України та Прем’єр-лізі. 

Прем’єр-ліга, 10-й тур

«Арсенал» розійшовся миром з «Карпатами»

Після розгромної поразки від донецького «Металурга» «каноніри» мали реабілітовуватися перед власними вболівальниками. Але повністю виправитися їм не вдалося. Без Олександра Ковпака, який травмований, столичні футболісти спромоглися лише на нічию з «Карпатами». Після 10-ти турів «Арсенал» з 15-ма очками посідає 5-ту позицію у Прем’єр-лізі. У наступному турі «каноніри» проти дебютанта Прем’єр-ліги, «Говерли».

 

Перша ліга, 12-й тур

«Олімпік» перериває 5-матчеву безвиграшну серію

Черкаський футболіст Максим Драченко вийшов на поле зі стартових хвилин. Протягом усього матчу черкасець грав на звичній позиції центрального захисника. Впевнена та надійна гра пари центральних беків «Олімпіка» Драченка та Огирі дозволила донеччанам виграти у «Буковини». У підсумку «Олімпік» здобув впевнену перемогу з рахунком 2 : 0. У чемпіонаті донецька команда піднялася на 8-му сходинку. Наступний матч «Олімпік» проведе на виїзді проти алчевської «Сталі».

tanchyk12tur32451Танчик і компанія долають «Титан»

У звітному поєдинку у складі «Севастополя» із черкащан весь матч відіграв лише Володимир Танчик. Черкасець вже давно застовпив за собою місце у старті, тому 90 хвилин для Танчика не є новиною. Натомість Костянтин Махновський цей матч провів на лаві запасних, місце основного воротаря зайняв Литовка. Стосовно матчу, то атака «Севастополя» значно краще діяла ніж захист. Господарі поля у середині першого тайму відкрили рахунок, проте довго втримати лідерство не змогли. «Титан» зрівняв рахунок. І паритет у матчі тримався до останніх хвилин. Гравці «Севастополя» тиснули на суперника і чим менше часу залишалося до кінця зустрічі тим більшим був цей тиск. Постійна активність в атаці таки принесла «Севастополю» плоди. На 5-й доданій арбітром хвилині Кузнєцов подарував своїй команді перемогу. 2 : 1, «Севастополь» лишається на третій сходинці.

У наступному турі кримчани зіграють проти «Полтави».

 

«Оболонь» розійшлася миром з «Миколаєвом»

У наступному турі кияни зіграють вдома проти «Кримтеплиці».

 

«Геліос» б’є «Динамо-2»

Знову без Руслана Качура харківський «Геліос» перемагає у «Динамо-2». Нині «Геліос» посідає 6-ту сходинку у турнірній таблиці. Наступний матч харків’яни зіграють проти ФК «Суми».

 

«Сталь» поступається «Олександрії»

У 12-му турі футболісти алчевської «Сталі» мали гарний шанс знову вийти на першу сходинку, але вони не змогли здолати опір «Олександрії». Уродженець Городищини Віталій Грицай з’явився на полі на 86-й хвилині, але допомогти своїй команді зрівняти рахунок йому не вдалося. У підсумку «Сталь» поступається, проте залишає за собою друге місце у чемпіонаті. У наступному турі «сталевари» зійдуться з донецьким «Олімпіком».