Черкащани відіграли черговий тур
Написав Максим Гаптар   
Вівторок, 04 вересня 2012, 11:05

kovpakvsmetazapor66867

Олександр Ковпак допоміг «Арсеналу» перемогти запорізький «Металург», «Сталь» Грицая продовжує лідирувати у першій лізі, «Севастополь» потихеньку піднімається до зони лідерів.

 

Прем’єр-ліга

«Арсенал» забиває три м’ячі «Металургу»

Без шансів для запорізького «Металурга» пройшов цей матч. «Каноніри» з перших хвилин ринулися в атаку і вже в першу 10-хвилинку футболісти «Арсенала» мали кілька гольових моментів. Після цих нагод, гра заспокоїлася до 24-ї хвилини. Флореску від центральної лінії поля зробив довгу передачу на правий фланг. До м'яча кинувся Леандро, який, пробігши метрів п'ятдесят, зробив ідеальну передачу на лінію воротарського майданчика. І, нарешті, крапку в цьому епізоді поставив головний бомбардир киян Олександр Ковпак. 1 : 0 - повів «Арсенал». Далі гравці «Металурга» оговталися і почали створювати свої моменти, але їм не щастило.

У другому таймі «Арсенал» провів низку замін. Свіжі гравці неабияк оживили гру «канонірів». Також у другій половині зустрічі був замінений і Олександр Ковпак. З новими гравцями «Арсенал» ще двічі засмутив гостей. 3 : 0, впевнена перемога «канонірів». Після 8-го туру «Арсенал» посідає 5-ту сходинку. У наступному турі кияни зіграють проти ще одного «Металурга», цього разу вони завітають до Донецька.

Гол Олександра Ковпака: 

 

 

Перша ліга

«Сталь» перемагає і без Грицая

У матчі проти білоцерківського «Арсенала», алчевська «Сталь» обійшлася без Віталія Грицая. «Сталевари» здобули впевнену перемогу з рахунком 3 : 0 і закріпили своє лідируюче місце у чемпіонаті. У наступному турі «Сталь» на власному полі прийме МФК «Миколаїв».

 

«Оболонь» переграла «Одесу»

В Одесі столична «Оболонь» не мала особливих проблем з місцевим клубом. На жаль, не відомо чи брав участь у цьому матчі Антон Шевчук, оскільки сайт «Оболоні» не повідомляє статистику і склади матчу. У наступному турі «Оболонь» зустрінеться  з «Динамо-2». Після 8-ми турів «пивовари» посідають 9-ту сходинку.

 

Донецький «Олімпік» поступається

На матч проти «Олександрії» черкасець Максим Драченко традиційно вийшов у стартовому складі і цього разу грав не в захисті а в атакувальній лінії. Наш футболіст продемонстрував себе з найкращого боку. Наприкінці матчу Драченко отримав хорошу передачу і виходив віч-на-віч з воротарем, однак захисник «Олександрії» збив черкасця. Арбітр миттєво показав йому червону картку. Втім чисельна перевага не допомогла донеччанам перемогти. У підсумку 2 : 1 «Олександрія» здобуває перемогу. Нині «Олімпік» посідає 6-ту сходинку у чемпіонаті. А в наступному турі «Олімпік» Драченка зустрінеться з «Геліосом» Руслана Качура.tanchykvsavangard1388-3

 

«Севастополь» мінімально б’є «Авангард»

Чудовий матч провела не лише команда, а й наш Володимир Танчик. Черкаський футболіст вийшов зі стартових хвилин і разом з іншими гравцями атаки загрожували воротам «Авангарду». Наш форвард постійно був на вістрі атаки і лиш дивом не зумів відзначитися у матчі. Т-34, як називають Танчика, за якісь півгодини міг закріпити за собою звання кращого бомбардира команди, однак воротар суперника був цьому на заваді. У другому таймі на поле вийшов інший наш земляк – Олександр Жабокрицький, який пожвавив гру своєї команди. У підсумку «Севастополь» здобуває перемогу на класі 1 : 0. Після 8-ми турів «Севастополь» утримує другу сходинку у турнірній таблиці. У наступному турі кримська команда вирушить в гості до Сум.

 

«Геліос» грає в нічию

У матчі проти кіровоградської «Зірки» «Геліос» знову обійшовся без Руслана Качура. Харківська команда не змогла здолати опір «Зірки», як наслідок, нульова нічия. Нині «Геліос» посідає четверту сходинку в чемпіонаті. А в наступному турі харків’яни зіграють проти донецького «Олімпіка».