Ковпак грає в нічию, "Сталь" продовжує тримати лідерство
Написав Максим Гаптар   
Вівторок, 28 серпня 2012, 15:14

drachenkovssevas29332

У черговому турі чемпіонату України у прем’єр- та першій лізі черкащани як перемагали, так і поступалися.

kovpaktavryuhaorig_165218

Прем’єр-ліга

Олександр Ковпак грає в нічию зі своїм колишній клубом

Смілянський форвард Олександр Ковпак у 7-му турі Прем’єр-ліги вийшов у стартовому складі "Арсеналу" на матч проти "Таврії". За час, що він провів на полі, наш нападник непогано себе зарекомендував, хоча нагод забити і не мав. Натомість Ковпак діяв командно, втім у першому таймі "канонірам" забити не вдалося. Непогана гра в атаці не надихала захисників "Арсеналу" діяти в обороні, тому кияни пропустили першими. На другий тайм Олександр Ковпак на поле вже не вийшов, місце замість нього зайняв Володимир Гоменюк. Кадрові перестановки змінили ситуацію на полі і "Арсенал" зумів відігратися. У підсумку 1 : 1, "Арсенал" з 11-ма очками посідає 6-ту сходинку.

kramarvsolimpik2936444444440

Перша ліга

"Севастополь" переграє "Олімпік"

Східноукраїнське та черкаське дербі водночас принесло перемогу кримчанам. Серед черкащан повний матч провели Максим Драченко з "Олімпіка" та Костянтин Махновський з "Севастополя". Тріо Танчик-Крамар-Жабокрицький відіграло не повний матч. Протягом усього матчу перевага була за севастопольцями. Кримські футболісти відразу окреслили свої плани на перемогу і не відмовилися від них до кінця зустрічі. Щоправда першими забити вдалося донеччанам - з пенальті відзначився Караваєв. Далі забивав "Севастополь". Варто відзначити Жабокрицького, який вийшов зі стартових хвилин і, як завжди, відігравав велику роль в атаці. Постійна активність виснажила уманського футболіста, тому на другий тайм він не вийшов. Натомість у заключній 45-хвилинці на поле вийшов Володимир Танчик, який добряче пожвавив гру своєї команди. З виходом Танчика фланги "Севастополя" "забігали" і голи не змусили себе довго чекати. 

Вже після того як севастопольці відігралися та вийшли уперед, на полі з’явився Антон Крамар, однак за 10 хвилин черкащанин нічим не запам’ятався. У турнірній таблиці "Севастополь" з 12-ма очками - четвертий, а "Олімпік" з 13-ма - третій. У наступному турі "Олімпік" поїде в гості до "Олександрії", а "Севастополь" на власному полі прийме "Авангард".

"Оболонь" сильніша за "Зірку"

Столична "Оболонь" на власному полі перемогла кіровоградську "Зірку". Уманчанин Антон Шевчук за той час, що провів на полі нічим особливим не відзначився. Після 7-го туру "Оболонь" посідає 11-ту сходинку у чемпіонаті. У 8-му турі "Оболонь" завітає до Одеси, де зустрінеться з однойменним клубом.grycayvsnaftovyk211352464

"Сталь" долає "Нафтовик"

У матчі проти "Нафтовика-Укрнафти" алчевська "Сталь" не мала особливих труднощів. Вже на 12-й хвилині "сталевари" вийшли вперед у рахунку. Далі футболісти "Сталі" контролювали гру. У другому таймі алчевці закріпили свій успіх. За рахунку 2 : 1 на поле вийшов городищанин Віталій Грицай. За більш ніж 25 хвилин Грицай непогано влився в гру і мав кілька моментів збільшити перевагу своєї команди, але одного разу його удар був не точним, а в іншому при виході два в один, Віталій пробив у захисника. У підсумку "Сталь" перемогла з рахунком 3 : 1 і закріпила свою першу сходинку. У наступному турі "сталевари" зустрінуться з "Арсеналом" з Білої Церкви.

"Геліос" розійшовся миром з "Олександрією

У млявому та сухому поєдинку харківський "Геліос" не зміг здолати опір "Олександрії", задовольнившись нічиєю. Ватутінець Руслан Качур не потрапив навіть до заявки на матч. Після 7-ми турів "Геліос" посідає п’яту сходинку у чемпіонаті. Наступним суперником харківської команди стане "Зірка".