"Арсенал" не проходить "Муру"
Написав Максим Гаптар   
П'ятниця, 10 серпня 2012, 08:59

kovpaksvsmmurra64848

Перегравши "Муру" з рахунком 5 : 0 за сумою двох матчів, "Арсенал" не проходить до наступного раунду.

У стартовому складі матчу відповіді проти "Мури" Леонід Кучук випустив низку атакувальних гравців, і вже на 2-й хвилині Кобахідзе вивів свою команду уперед. Однак негативним фактом стала відсутність Олександра Ковпака у старті команди.

Після голу Кобахідзе "Арсенал" повністю притиснув суперника до воріт, але у численних моментах "канонірам" не вистачало точності та фарту. Проте до середини першого тайму гострота у атаках киян зникла, і гольових епізодів стало значно менше. За своїми атаками гравці "Арсеналу" прогавили контрвипад словенців, гравця який вибігав сам-на-сам з голкіпером збив Симоненко і отримав червону картку.

У другому таймі "Арсенал" знову помчав уперед, намагаючись забити швидкий гол. Однак цього їм не вдавалося, а Олександр Ковпак продовжував сидіти на лаві запасних. На 61-й хвилині на поле вийшов Гоменюк, котрий своїм першим дотиком подвоїв рахунок у матчі. Надалі команда вже не змогла забити третій гол. Вихід Олександра Ковпака на 81-й хвилині не змінив кардинально гру. На останніх миттєвостях матчу Гоменюк мав нагоду стати справжнім героєм зустрічі, але він не зміг обіграти воротаря.

У підсумку 0 : 5 за сумою двох матчів для "Мури", проте словенці прямуюють далі. І на думку спадає безглуздість канонірів з випусканням на поле дискваліфікованого Матуку. Тому далі проходить команда, яка за два матчі пропустила 5 голів і не змогла показати нічого пристойного.