Сьогодні "Арсенал" зустрінеться з "Мурою"
Написав Максим Гаптар   
Четвер, 09 серпня 2012, 12:19

kovpaskvsmmurra3464846

Після перемоги над словенцями з рахунком 3 : 0 та перетворення цієї перемоги на поразку 0 : 3 столични "канонірам" сьогодні потрібно перемагти "Муру" з великим рахунком.

Перший поєдинок між цими командами довів, що рівень словенців та українців різний. "Каноніри" здобули впевнену перемогу, володіючи ініціативою та перевагою упродовж усього матчу. Але через кілька днів після цього, УЄФА ухвалило рішення про зарахування "Арсеналу" технічної поразки. У підсумку замість легкої прогулянки на виїзді, "каноніри" мають ліквідовувати відставання у три м’ячі.

"Арсеналу" потрібно атакувати, і не просто, а з усіх сил, реалізовуючи усі свої моменти. Адже на виїзді грати завжди складно, до того ж, словенці, маючи перевагу у три м’ячі закриються у захисті і всі 90 хвилин оборонятимуться. З огляду на це, перемога "Арсеналу" у чотири м’ячі є дещо примарною, але кияни не здаються.

Зокрема гравець "Арсеналу" Олександр Кобахідзе пообіцяв, що команда зробить усе можливе задля перемоги.

«У другому поєдинку ми зобов'язані вийти на поле і забити чотири м'ячі або більше, щоб домогтися справедливості! Команда готова до цього як психологічно, так і фізично», - зазначив Кобахідзе.

У будь-якому разі завдання перед командою Леоніда Кучука стоїть не просте. Але в обоймі українського тренера є чимало якісних гравців, які спробують пробитися до групового раунду Ліги Європи. Сподіваємося і на нашого земляка Олександра Ковпака, аби він своєю результативною грою допоміг команді перемогти розгромно.

Матч між "Мурою" та "Арсеналом" розпочнеться о 21.00 за київським часом. Пряму трансляцію зустрічі можете переглянути на телеканалі "2+2". А "Черкаський спорт", як завжди, повідомить Вам про результат цього матчу.