У 4-му турі наші як перемагають,так і програють
Написав Максим Гаптар   
Понеділок, 06 серпня 2012, 09:52

kovpakvskonoplyanka64952_2

«Арсенал» «вириває» нічию у «Дніпра», «Севастополь» нарешті перемагає, «Олімпік», «Оболонь» та «Сталь» поступаються, «Геліос» здобуває одне очко.

 

Прем’єр-ліга

«Арсенал» на останніх секундах зрівнює рахунок у матчі з «Дніпром»

На перших хвилинах матчу гра була рівною. І вже на 11-й хвилині Олександр Ковпак після подачі Адійя пробивав головою, але не точно. Після цього команди грали більш розкуто. Ближче до середини першого тайму «Дніпро» заволоділо ініціативою. «Дніпряни» проводили гострі атаки, але оборона «канонірів» грала без помилок. На 35-й хвилині Олександр Ковпак знову був у центрі уваги. Смілянин прорвався у штрафний майданчик, де після силового протиборства з Чеберячком опинився на газоні. Арбітр нічого протизаконного у цьому моменті не побачив.

У другому таймі знову Ковпак мав шанс стати героєм матчу. Але після удару Олександра в падінні, м’яч знову полетів вище воріт. У «канонірів» було більше нагод, але «Дніпро» свого шансу не втратив. Після гри рукою Аржанова у власному карному майданчику суддя призначив пенальті, який без проблем реалізував Матеус.

Гра завершувалася на користь дніпропетровської команди, але «Арсенал» сказав своє останнє слово на останніх хвилинах матчу. Кобахідзе після розрізної передачі Щацьких розібрався з захисниками і забив вирішальний гол. 1 : 1.kovpakvskonoplyanka64952_1

Після чотирьох турів «каноніри» посідають 11-ту позицію, маючи у своєму активі чотири очки.

 

Нагадаємо, що нещодавно «Арсенал» у кваліфікації до Ліги Європи без проблем переграв словенську «Муру» з рахунком 3 : 0. Але УЄФА повідомила, що «Арсеналу» може бути зарахована технічна поразка 0 : 3. Справа в тім, що орендований киянами Ерік Матуку вийшов на поле, не відбувши один матч дискваліфікації, який він «заробив» ще у бельгійському «Генку». Таким чином впевнена перемога у три м’ячі може перетворитися на аналогічну поразку. Остаточно ця ситуація вирішиться 7-го серпня.

 

Перша ліга

У матчі лідерів «Сталь» поступається «Зірці»

Після стартових трьох турів алчевська «Сталь» посідала першу сходинку. Проте втримати її команді зі Сходу України не вдалося. Уродженець Городища Віталій Грицай провів на полі 53 хвилини і за цей час нічим конструктивним не запам’ятався, тому був замінений. А рівний матч мав закінчуватися нічиєю, але кіровоградська команда зуміла на останніх хвилинах «видряпати» перемогу. 1 : 0, і тепер «Зірка» очолює турнірну таблицю, «Сталь» – друга.

 

«Геліос» без Качура не забиває

На матч проти «Полтави» гравець «Геліоса» Руслан Качур не був навіть заявлений. Без ватутінця харків’яни не змогли забити, і матч завершився «сухою» нічиєю. У турнірній таблиці «Геліос» іде п’ятим.

tanchykvskrymteplycya327878 

Танчик забиває, «Севастополь» виграє

Головна команда Черкаської області у Першій лізі – ФК «Севастополь» нарешті здобула три очки. Із усього черкаського десанту у матчі проти «Кримтеплиці» у стартовому складі з’явився лише Махновський. Танчик, Крамар та Жабокрицький вийшли на заміни. У кримському дербі з перших хвилин була помітна перевага «Севастополя». Проте у голи свою перевагу підопічні Олега Кононова змогли перевести на під завісу першого тайму. На 36-й відзначився Ткачов, а на 40-й Кузнєцов подвоїв перевагу.

У другому таймі першим із наших вийшов Володимир Танчик, за ним на 55-й хвилині на полі з’явився Антон Крамар. Вийшовши на заміну, Танчик неабияк «завів» свою команду. Черкасець був активним у нападі, і гол не змусив довго себе чекати. На 71-й хвилині реактивний Танчик підібрав м’яч на половині поля кримчан, пройшов до штрафного майданчика і звідти пробив повз воротаря суперника – 3 : 0. Після цього на поле вийшов уманчанин Олександр Жабокрицький. І вже у повному черкаському складі «Севастополь» завершив поєдинок. На четвертій доданій арбітром хвилині севастопольці забили останній, четвертий гол у ворота «Теплиці». У підсумку 4 : 0, «Севастополь» піднімається на 11-ту сходинку.

 

«Олімпік» поступається «Арсеналу»

Черкасець Максим Драченко у черговому своєму матчі виходить на поле з лави запасних. Проте вихід черкасця не змінив ситуацію на полі. Білоцерківські «каноніри» вже на другій хвилині матчу вийшли вперед і тримали цю перевагу протягом усієї зустрічі. У другому таймі, на 61-й, відразу через кілька хвилин після виходу Драченка «Арсенал» забив другий м’яч. З рахунком 2 : 0 гра і завершилася. «Олімпік» опустився на 8-му сходинку турнірної таблиці.

 

«Оболонь» програє і в Першій лізі

Із аутсайдера Прем’єр-ліги столична «Оболонь» перетворилася на аутсайдера Першої ліги. У матчі проти «Титана» «пивовари» нічого суттєвого не змогли показати, тому поступилися у рідних стінах. Антон Шевчук у черговий раз вийшов на поле у другому таймі, але його вихід не змінив ситуацію на полі. 1 : 2, «Оболонь» за крок до зони вильоту в Першій лізі. «Каноніри», набравши два очка, посідають 15-ту сходинку.