Ковпак і Ко без проблем долають "Муру"
Написав Максим Гаптар   
Четвер, 02 серпня 2012, 20:55

arsenaldefeatmura9364724

Гол Олександра Ковпака допоміг київському "Арсеналу" здолати словенську "Муру" з рахунком 3 : 0.

"Арсенал" - "Мура" 3 : 0

Голи: Мазілу, 6; Ковпак, 61; Матуку, 83.

З перших хвилин "каноніри" помчали вперед, доводячи свою перевагу у класі. Тому вже на шостій хвилині - Адія подав з правого флангу, а Мазілу головою переправив м'яч у ворота гостей. Далі гравці "Арсеналу" переважно марнували свої численні нагоди забити. У старті "Арсенала" місця Олександру Ковпаку не знайшлося, однак наш земляк вийшов на поле у другому таймі і гучно про себе заявив.

У другій половині зустрічі команди грали значно активніше, причому небезпеки з’являлися не лише у воріт "Мури", а й в "Арсенала". Вже на 57-й хвилині на поле вийшов Олександр Ковпак, і моментів у "канонірів" значно побільшало. Вже через кілька хвилин після свого виходу (на 61-й) Ковпак після прострілу Леандро в один дотик переправив м’яч у ворота словенців. Якразі після цього голу гра в "канонірів" стала вдаватися, тому вони без особливих труднощів завершили матч.

Під завісу поєдинку, на 83-й хвилині Матуку своїм голом підбив остаточний підсумок зустрічі. 3 : 0, "Арсенал" з хорошим гандикапом дивиться на матч відбовідь, що відбудеться у Словенії.