Сьогодні Олександр Ковпак зіграє в кваліфікації Ліги Європи
Написав Максим Гаптар   
Четвер, 02 серпня 2012, 13:25

oleksandr-kovpak-600

Сьогодні столичний "Арсенал" смілянина Олександра Ковпака зіграє свій перший матч у рамках третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи проти словенськьої "Мури".

Бронзовий призер словенської ліги "Мура" приїжджає до Києва у статусі аутсайдера. Незважаючи на те, що суперник киян у минулому раунді здолали софійське "ЦСКА", навіть словенські ЗМІ вважають "Муру" аутсайдером. Причиною такого статусу є фінансова нестабільність команди, а також відсутність у складі кваліфікованих досвідчених гравців. Підтвердженням фінансової нестабільності є те, що матч відповідь команди зіграють не на домашньому стадіоні "Мури", оскільки ця споруда не відповідає вимогам УЄФА, а на арені "Марібора".

"Арсенал" є фаворитом цієї зустрічі, але у нього також наявні кадрові проблеми. Проте, президент "канонірів" ввстиг швидко знайти заміну травмованим гравцям. Відтак, футболки "Арсенала" зможуть одягти Сергій Валяєв, Янко Сімовіч та португалець Пеле.

Капітан "Арсеналу" Максим Щацьких прокоментував суперника:

«Їх стиль схожий на болгарський, румунський, вони трошки противні, кусючі, більше часу приділяють обороні, шукають свого щастя на помилках суперника. Тому, думаю, грати з ними буде важко, оскільки команда, швидше за все, буде закриватися. Але ми дуже добре готувалися до цієї гри і, сподіваюся, зможемо розкрити їх оборону».

"Арсенал" підходить до матчу з словенцями у непоганому гуморі. Адже після двох поразок поспіль від лідерів "Шахтаря" та "Динамо", "каноніри" переграли "Зорю".

"Я думаю, непогано, що ми на старті чемпіонату зіграли з командами, які виступають у Лізі Чемпіонів. Вони готують нас до серйозного суперника у Лізі Європи. Тому, можливо це добре. До поєдинку з "Мурою" ми готуємося так само, як і до будь-якого матчу чемпіонату. Але, дещо форсуємо підготовку, адже матч пройде серед тижня", - зазначаив Олександр Ковпак.

Матч "Арсенал" й "Мури" розпочнеться о 19.00 за Київським часом. Трансляцію зустрічі Ви зможете побачити на телеканалі "2+2". "Черкаський спорт" слідкуватиме за цим поєдинком.