Наші у Прем’єр- та Першій лізі: позаду третій тур
Написав Максим Гаптар   
Понеділок, 30 липня 2012, 10:04

kalpaks58808"Арсенал" переграє "Зорю", "Сталь" Грицая перемагає "Оболонь" Шевчука. Інші матчі.

 

У той час як увага спортивної громадськості прикута до Олімпіади, матчі Прем’єр-ліги та Першої ліги продовжуються. Цими вихідними пройшли зустрічі третього туру першості, у яких команди уродженців Черкащини показали різноманітний результат. 

 

Прем’єр-ліга

"Арсенал" після двох поразок від лідерів здобуває свої перші три очки

Доля цього поєдинку була визначена у перші 25 хвилин. Адже саме за цей час "Арсенал" зусиллями Максима Шацьких та Володимира Гоменюка забезпечили собі гандикап у три м’ячі, який луганська "Зоря" не змогла наздогнати. Гол Ільї Галюзи лише підбив підсумок у матчі. 3 : 1 на користь "канонірів". Смілянин Олександр Ковпак провів на полі 58 хвилин і був замінений.

 

Перша ліга

grecay384210899545Грицай разом зі "Сталлю" очолює чемпіонат

Алчевська "Сталь" доволі жваво розпочала чемпіонат. Вже третій суперник не може знайти контраргументів команді зі сходу України. У третьому турі "сталевари" зустрічалися з командою Антона Шевчука "Оболонню". В умансько-городщенському дербі перемогу здобув Віталій Грицай, котрий провів майже весь поєдинок, проте був дуже активним і мав нагоду стати автором результативної передачі, але його партнер не зміг переграти голкіпера. У підсумку "Сталь" здобула мінімальну перемогу, завдяки голу Оксани-Стазі. Після трьох турів, маючи у своєму активі 9 очок "Сталь" одноосібно очолює турнірну таблицю.

 

 

tanchek4927278

 

"Севастополь" знову грає у нічию

Команда відразу трьох футболістів Черкаської області - Володимира Танчика, Антона Крамара та Костянтина Махновського досить невдало розпочала чемпіонат. У трьох поєдинках севастопольці спромоглися здобути лише два очки. У матчі з МФК "Миколаїв" "Севастополь" виглядав мляво. Проте всі вихідці з Черкащини з перших хвилин з’явилися на полі і мали низку нагод відзначитися. Проте обом командам не вистачило сил відкрити рахунок, тому матч завершився сухою нічиєю 0 : 0. Після трьох турів "Севастополь" посідає 13-ту сходинку.

 

"Олімпік" "бере" одне очко з "Нафтовиком"

У цьому матчі черкащанин Максим Драченко вийшов на поле на 73-й хвилині, замінивши одного з атакувальних гравців своєї команді. Але за менш ніж 20 хвилин Драченкові не вдалося суттєво пожвавити гру своєї команди в атаці. Попри нічию "Олімпік" посідає 5-ту сходинку у турнірній таблиці.

 

"Геліос" поступається "Кримтеплиці"

У матчі проти кримчан нападник "Геліоса" Руслан Качур участі не брав. Без черкащанина харківська команда мінімально поступилася. Після трьох турів "Геліос" посідає 7-му сходинку у чемпіонаті.