"Наші" у Першій лізі продовжують підготовку до сезону
Написав Максим Гаптар   
Середа, 11 липня 2012, 08:54

kramarsevsas057725732

Черкащани взяли участь у контрольних поєдинках своїх команд.

Вчора матчем донецьких "Металурга" та "Шахтаря" футбольний сезон 2012/2013 був офіційно відкритим. Вже цими вихідними стартують чемпіонати у всіх дивізіонах України. Команди Першої ліги завершують свої тренувальні збори, проводячи заключні контрольні поєдинки. До Вашої уваги результати матчів за участю черкащан.

 

 

"Севастополь" громить "Загреб"

У переможному матчі "Севастополя" проти Загреба весь матч на полі провів Антон Крамар, втім Володимир Танчик взагалі не отримав ігрового часу. Смілянин Антон Крамар провів весь матч, підключався до атаки, але по справжньому вплинути на рахунок йому не вдалося. Команда перемогла з рахунком 5 : 0.

У першому турі чемпіонату України "Севастополь" зіграє проти "Нафтовика-Укрнафти"

 

"Сталь" мінімально переграє "Буковину"

У матчі з "Буковиною" алчевська команда відзначалася кілька разів, проте деякі голи арбітр не зараховував через оф-сайди. Втім перемогти "Сталі" таки вдалося, відзначився Оксана-Стазі. Наш Віталій Грицай вийшов на поле у другому таймі, замінивши одного з можливих новачків команди. Після цієї перемоги "Сталь" завершилася кримський збір і повернулася до Алчевська.

У першому турі чемпіонату України "Сталь" вдома прийме "Титан".

 

"Геліос" переграє команду Вадима Гостева

Харківський "Геліос" також проводив збір у Криму, і в останньому матчі зустрічався з командою ФК "Одеса". Матч видався результативним, харків’яни перемогли з рахунком 4 : 2. Руслан Качур вийшов на поле з перших хвилин, проте забити гол йому не вдалося. Втім черкащанин був корисним команді. Він заробляв штрафні, взяв участь у гольовій атаці, намагався постійно загравати партнерів. У перерві Качура замінили, а в "Одеси" на поле вийшов Вадим Гостев, відомий черкаським уболівальникам за виступами у ватутінському "Ретро".

У першому турі чемпіонату України "Геліос" зіграє на виїзді проти одного з аутсайдерів минулорічної першості, МФК "Миколаїв".

 

"Олімпік" розписує мирову з "Шахтарем-3"

Після кількох поєдинків у ранзі нападника, черкасець Максим Драченко зайняв місце у центрі захисту, де провів весь матч. Матч завершився з рахунком 2 : 2. Варто зазначити, що три голи матчу були забиті з пенальті.

У першому турі чемпіонату України "Олімпік" вдома прийме "Одесу".